Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2015. Január 16. 10:00, péntek | Helyi
Forrás: infonograd

Vitte volna az aranyat a besurranó

Vitte volna az aranyat a besurranó

Tetten érték a 35 éves szécsényi nőt a családi házban lakók.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába a minap érkezett a bejelentés, miszerint egy szécsényi családi házban egy ismeretlen nőt lopáson tetten értek.

A Szécsényi Rendőrkapitányság járőrei a helyszínen elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 35 éves nőt. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján G. Ágnes szécsényi lakos a bejelentést megelőzően a nyitott ajtón át bement az ingatlanba, majd az egyik szobában, a sértett pénztárcájából készpénzt, a szekrényen hagyott ékszerdobozokból két arany és egy ezüst pecsétgyűrűt vett magához és rejtette el ruházatában. Cselekménye közben a házban lakók a nőt tetten érték, és a rendőrök kiérkezéséig a helyszínen visszatartották.

A rendőrök G. Ágnest a rendőrkapitányságra előállították és a lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 22:45, kedd | Helyi

Bucsi győzött a TCR Eastern Europe záró versenyén

Eseménydúsan és látványosan zárult az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői számára, a 2024-es szezonnyitó Laptiming Kupa.

2024. Április 30. 18:00, kedd | Helyi

Gyógyszertári ügyeleti beosztás Salgótarján városban 2024. május hónap.

ÜGYELETI TÁJÉKOZTATÓ

2024. Április 30. 15:15, kedd | Helyi

Salgótarjánból akartak hazajutni.

Egy bátonyterenyei pár keverte magát nagy bajba, mert lekéste az autóbuszjáratot, és bűnös módját választotta a hazajutásnak.

2024. Április 30. 13:12, kedd | Helyi

Elismerések a Rendőrség napja alkalmából.

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság számos munkatársa vehetett át elismerést Szent György, a rendőrök védőszentjének ünnepe alkalmából.