Városlista
2024. július 20, szombat - Illés

Hírek

2024. Január 07. 13:00, vasárnap | Helyi sport
Forrás: MTI-MAR DEL PLATA

Vitorlás vb - Érdi Mária a tizedik helyre lépett előre.

Vitorlás vb - Érdi Mária a tizedik helyre lépett előre.

A vitorlázó Érdi Mária a 31.-ről a tizedik helyre lépett előre a korábbi Laser, most ILCA 6 nevű hajóosztály argentínai világbajnokságán.

A Mar del Platán címvédőként versenyző magyar vitorlázó, az MVM SE sportolója szombaton - a vb honlapja szerint - előbb második, majd hatodik, végül tizedik lett a csoportjában, ezzel sikerült jelentősen javítania a helyzetén.
A női olimpiai egyszemélyes hajóosztály világbajnokságán 46 ország 102 sportolója indult. Ott van a mezőnyben a hajóosztály négy világbajnoka és legutóbbi két olimpiai bajnoka is.
A kvalifikációs szakaszban két csoportban küzdenek a versenyzők, a tervek szerint három napon át. Hétfőn és kedden a döntő futamokra kerül sor az arany és az ezüst csoportban, szerdán pedig az első tíz helyezett számára éremfutammal, a többieknek zárófutammal ér véget a világverseny.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 20. 18:45, szombat | Helyi sport

HORZE Szabadidős Lovasverseny Szilvásvárad.

2024.07.20-án Szilvásváradrara utaztak a Fülöp LSE lovasai. Fülöp Veronika Edző,Deák Borbála,Földi Boglárka,Gulyás Eszter,Szegedi Kiara,Kis Virág Liliána,Molnár Lotti,Kósa Mira Anna,

2024. Július 20. 18:00, szombat | Helyi sport

Magyar Nagydíj - Norris vezérletével mclarenes első sor a Hungaroringen.

Lando Norris, a McLaren brit versenyzője nyerte a 39. Forma-1-es Magyar Nagydíj szombati időmérő edzését a Hungaroringen, így a vasárnapi futamon ő rajtolhat majd az élről.

2024. Július 20. 13:45, szombat | Helyi sport

Magyar Nagydíj - Norrisé a legjobb köridő a harmadik szabadedzésen.

Lando Norris, a McLaren brit versenyzője végzett az első helyen a 39. Forma-1-es Magyar Nagydíj harmadik szabadedzésén, szombaton a Hungaroringen.

2024. Július 20. 10:40, szombat | Helyi sport

Magyar Nagydíj - Olasz sikerrel zárult a Forma-3-asok sprintversenye.

Az orosz származású és olasz színekben versenyző Nikita Bedrin nyerte a 39. Forma-1-es Magyar Nagydíj szombat délelőtt rendezett első betétfutamát, a Forma-3-asok sprintversenyét a Hungaroringen.