Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2024. Június 10. 12:30, hétfő | Helyi
Forrás: Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Visszanyalt a fagyi!!!

Visszanyalt a fagyi!!!

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság nyomozói egy lopássorozat 20 éves elkövetőjét vették őrizetbe.

A 20 éves férfi június 4-én éjszaka Salgótarjánban felfeszítette egy fagyizó alumínium redőnyét, átmászott a pulton, majd átkutatta az épületet. A kasszából, a raktárból, illetve a fagylaltkészítő műhelyből összesen 319 ezer forintot lopott el.

Salgótarjáni munkatársaink körözést adtak ki, amely alapján június 6-án elfogták, előállították és őrizetbe is vették a rákóczibányai lakcímmel rendelkező férfit, aki több vagyon elleni bűncselekményt is elkövetett az elmúlt időszakban. Azzal is gyanúsítják, hogy milliós lopási és rongálási kárt okozva egyedül, illetve társával közösen idén májusban és júniusban több betöréses lopást követett el a vármegyeszékhelyen. A rovására írható többek között, hogy betört két étterembe, egy állateledelboltba, egy virágboltba, egy sütödébe, sőt két alkalommal ugyanabba a pékségbe is visszatért.

A 20 éves férfi kihallgatásán beismerte a lopások elkövetését. Munkatársaink vizsgálják a lehetséges szerepét más bűncselekményekben, illetve kezdeményezték a letartóztatását, amelyet a bíróság elrendelt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 14:21, kedd | Helyi

Tombolt, lopott, bálba mégsem jutott!

Jármű önkényes elvétele, garázdaság, rongálás és lopás miatt is felelnie kell annak a rimóci lakosnak, akit a napokban fogtak el és vettek őrizetbe a szécsényi rendőrök.

2024. Július 16. 11:00, kedd | Helyi

Legyél te is iskolaőr!

Várjuk a jelentkezőket Nógrád vármegyében.

2024. Július 16. 10:58, kedd | Helyi

A LEGJOBB ÖT TV bemondó - Ön melyiküket kedvelte a legjobban?

5 magyar TV bemondó, akiket szívesen látnánk ma is a képernyőn. Ma már nincsenek tv bemondók, legalábbis a szó klasszikus értelmében. A televíziózás hőskorából hoztunk 5 legendát,

2024. Július 16. 09:19, kedd | Helyi

Az MVM Mobiliti átadta első nagy teljesítményű töltőállomását.

Az MVM Mobiliti Törökbálinton átadta első 600 kilowatt összteljesítményű töltőállomását, amelyet európai uniós támogatásból valósított meg - közölte az ország legnagyobb e-töltő-hálózatát működtető MVM Mobiliti Kft.