Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2015. Május 07. 15:00, csütörtök | Helyi
Forrás: radiofocus.hu

Visszaköltözik a salgótarjáni Apolló Mozi

Visszaköltözik a salgótarjáni Apolló Mozi

Mától szünetel a vetítés a salgótarjáni Apolló Moziban.

A mozi az elkövetkezendő hetekben visszaköltözik régi helyére, a felújított Apolló Centrumba. A megnyitó után az épület többfunkciós ifjúsági szórakoztató központként várja majd régi és új látogatóit, benne ifjúsági iroda, többfunkciós kulturális tér, zenei próbaterem, drámapedagógiai műhely, élőzenés terem és két moziterem is helyet kapott. A várható nyitásról a későbbiekben adnak pontos tájékoztatást, de az új üzemeltető közösségi oldala május 28-át már megjelölte, mint a várható nyitási időpont. Közlik továbbá, hogy a megújult Apollo Mozi „premier" filmszínházként üzemel majd, így a filmek az országos megjelenéssel egy időben kerülnek bemutatásra a jövőben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 08:44, csütörtök | Helyi

Kétnapos állásbörze a Corvinus Egyetemen.

Kétnapos a Corvinus Egyetem idei karrierexpója, ahol több mint kétszáz állásajánlat közül lehet válogatni szerdán és csütörtökön.

2024. Április 25. 08:00, csütörtök | Helyi

Csak futó zápor szakíthatja meg a napsütést.

Felszakadozik a felhőzet, reggel már csak néhol eshet. Napközben a sok napsütés mellett gomolyosodni kezd az ég, és elszórtan főként a Dunántúlon.

2024. Április 24. 17:00, szerda | Helyi

VOLT EGYSZER EGY ACÉLGYÁR - VIDEÓN AZ 1. ÉS 2. RÉSZ

Az első rész: Az acélgyár "hagyatéka". Mit visz a patak víze? Mi rejtőzik a föld alatt? Mi maradt még a főépület legalsó szintjén? A második rész: Az acélgyár "aranykora". Riportunkban két korábbi dolgozó idézi fel a történteket...

2024. Április 24. 12:12, szerda | Helyi

Megbukott az adóellenőrzésen egy használtautó-kereskedő, 54 autót foglaltak le-

Megbukott az adóellenőrzésen az a használtgépjármű-kereskedő, aki nyilvántartásait meghamisítva fiktív kölcsönszerződésekkel fedte el bevételeit