Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2023. Március 20. 14:00, hétfő | Helyi
Forrás: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

Visszahozták a csapatbajnokik hangulatát!

Visszahozták a csapatbajnokik hangulatát!

A házigazda Észak-Magyarországi Régió csapata 16–10-re nyert a lengyel ökölvívókat felvonultató Kárpátok Régió együttese ellen az egri Hadnagy úti csarnokban rendezett csapattalálkozón.

A felvezető pofonparti keretein belül huszonkét pár lépett szorítóba. Az U12-esektől egészen a felnőttekig valamennyi korosztály megmutathatta tudását, egriként Berki Brendon, Danyi Dániel, Asztalos Hunor, Fülep Dóra és Ádám Attila. A mérkőzések jó lehetőséget kínáltak a rutinszerzésre, a tapasztalatok gyarapítására.


A nap főeseményét a régiók közti csapattalálkozó jelentette, ahol 13 mérkőzés szerepelt a programban. Az Észak-Magyarországi Régió 16–10-es győzelméhez az Egri Városi Sportiskola ökölvívói közül Bangó Roland, Danó Béla, Dorkó Laura és Csorba Csenge is győztes mérkőzéssel járult hozzá.

A legjobb Kárpárok Régió versenyzőnek járó különdíjat Bartos Kuros vehette át, míg az ÉMR csapatából Bangó Rolandot jutalmazták.

– Szerettük volna visszahozni az utánpótlás csb-k hangulatát, beleültetni azt az érzést a srácokba, hogy “kell egy csapat” – osztotta meg a házigazdák nevében Dorkó Péter. – A csapattalálkozó előtt pofonpartit tartottunk, ahol azok a versenyzők kaptak szerepet a régióból, akiknek a vendég lengyel együttes nem tudott ellenfelet hozni. Erdélyi versenyzők tették nemzetközivé ezt a programot. Szerencsére a lengyelek nagyon pozitívak és segítőkészek voltak, alkalmazkodtak a kéréseinkhez, ahogy mi is az övékhez.

Bátonyterenye Hranek Box Klub Szineiben indulnak:

Nagy Laura 48kg Junior krcs.

Papp Vencel 75kg Ifjúsági krcs.

Edző: Gál Gyula

Ifjúsági Férfi 75 kg Koncsek Eduárd BAS Papp Vencel HRB 3x3 (Előmérkőzés.)

Ifjúsági Férfi 75 kg Koncsek Eduárd BAS - Papp Vencel HRB ABD - 1. HELYEZÉS

Junior Női 48 kg Nagy Laura HRB Fülep Dóra ESI 3x2 (Előmérkőzés.)

Junior Női 48 kg Nagy Laura HRB - Fülep Dóra ESI 0 : 2 - 2.HELYEZÉS

Gál Gyula edző: Papp Vencel 75 kg –ban aranyéremmel tért haza hétvégén rendezett csapat találkozóról jó felkészülést tudhattunk magunk mögött egy súlycsoport válltás úgy látom nem vált hátrányunkra erős első menet után az ellenfél edzője fel adta a mérkőzést! Amúgy egy nagyon rutinos Román boxoló jó képességű sportoló volt köszönjük a mérkőzést.

Nagy Laura 48 kg bán indult kissé szigorú volt vele a bíró véleményem szerint az első menet után még intették mély fejtartás miatt így ponthátrányba kerültünk de ügyesen ledolgozta nagy mértékben a hátrányát de nem volt elég a győzelemhez így még osztott pontozással ezüst éremmel tért haza!

Véleményem szerint jó verseny volt. Két versenyző 2 érem dolgozunk tovább tanulunk a hibáinkból és a jövő versenyeire koncentrálunk.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 15:15, péntek | Helyi

Karate Eb - Megvan a magyar csapat.

Kihirdették a magyar válogatott keretét a május 8. és 12. között sorra kerülő zadari karate Európa-bajnokságra.

2024. Április 26. 08:40, péntek | Helyi

Társadalmi összefogással Nógrád tisztaságáért!

A Nógrád vármegyei rendőröknek is fontos a környezetük védelme, ezért csatlakoztak a TeSzedd! kampányhoz.

2024. Április 26. 08:30, péntek | Helyi

Mozgalmas szerdán vannak túl tűzoltóink.

Frontálisan összeütközött egy kisbusz és egy személyautó szerda délután a 2-es főúton, Nőtincs közelében.

2024. Április 26. 08:00, péntek | Helyi

Reggel még gyengén fagyhat.

Sok napsütésre számíthatunk, az időnként megjelenő gomolyfelhőkből eleinte a középső és északkeleti régiókban, később nyugaton fordulhat csak néhol gyenge zápor.