Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2016. Július 07. 12:00, csütörtök | Helyi
Forrás: police

Viperával ütött, gázfegyverrel lőtt - videóval

Viperával ütött, gázfegyverrel lőtt - videóval

A 25 éves férfit rövid időn belül elfogták a salgótarjáni rendőrök.

A rendőrségre 2016. július 6-án 20 órakor érkezett a bejelentés, miszerint Salgótarján belvárosában egy szórakozóhely teraszán gázpisztollyal lövöldöznek.

A rendőrök a helyszínen beszerzett adatok alapján megállapították, hogy a bejelentést megelőzően egy férfi érkezett a vendéglátó egységbe, ahol minden előzmény nélkül odalépett egy ott álló ismerőséhez. A feltételezett elkövető egy úgynevezett viperával több alkalommal megütötte a sértett bal felkarját, majd egy gáz-riasztófegyverrel három alkalommal lőtt, egy alkalommal a sértett mellkasa felé. A bántalmazás következtében a sértett - az előzetes orvosi vélemény alapján - könnyű sérüléseket szenvedett. A férfi a cselekményét követően a helyszínről távozott.

A rendőrök fél órán belül azonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 25 éves férfit. A nyomozók felkutatták és lefoglalták az elrejtett gáz-riasztófegyvert és a helyszín közelében hagyott viperát.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányságra előállított K. Zsolt salgótarjáni lakost felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett és súlyos testi sértés bűntett kísérlet megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 11:00, szerda | Helyi

Május 20-ig lehet jelentkezni a Virágos Magyarország versenyre.

Meghosszabbított határidővel, május 20-ig nyújthatják be pályázataikat a 31. Virágos Magyarország versenyre jelentkező helyi közösségek - közölte Magyar Turisztikai Ügynökség

2024. Május 01. 09:21, szerda | Helyi

Sok munkával indult a hét

Kizárta édesanyját egy második emeleti lakás teraszára két kisgyermek,Fűnyírás közben átvágtak egy gázcsonkot hétfő délután,Egy iskola tetejére szakadt egy nagy méretű faág,

2024. Május 01. 08:00, szerda | Helyi

Szép időben majálisozhatunk.

Azaz május elsején a napsütést időnként már felhők zavarják meg.

2024. Április 30. 15:15, kedd | Helyi

Salgótarjánból akartak hazajutni.

Egy bátonyterenyei pár keverte magát nagy bajba, mert lekéste az autóbuszjáratot, és bűnös módját választotta a hazajutásnak.