Városlista
2024. augusztus 12, hétfő - Klára

Hírek

2014. Augusztus 14. 09:27, csütörtök | Belföld
Forrás: MTI

Vihar - Öt településen nincs áram Veszprém megyében

Vihar - Öt településen nincs áram Veszprém megyében

Hat villanyoszlop kidőlt Veszprémgalsa és Szentimrefalva között a viharos szélben, Apácatornán pedig a transzformátor hibásodott meg, és emiatt öt településen nincs áram – közölte a Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője csütörtökön az MTI-vel.

Csépányi-Barczi Petra elmondta, hogy Veszprémgalsán, Orosziban, Borszörcsökön, Szentimrefalván és Apácatornán nincs áram. A szóvivő hozzátette: ott, ahol a kidőlt villanyoszlopok miatt nincs áram, várhatóan délig helyreállítják a szolgáltatást, Apácatornán pedig várhatóan délután három óráig javítják ki a meghibásodott transzformátort.
Két útszakaszon akadályozzák a közlekedést kidőlt fák: Somlóhegy és Somlószőlős között, valamint a Zalaszegvár és Hosztót közötti összekötőúton.
A Somló környékéről leszakadt ágak, kidőlt fák miatt folyamatosan riasztják a katasztrófavédelmet – tette hozzá a szóvivő.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 12. 08:02, hétfő | Belföld

Folytatódik a hőség a héten

Folytatódik a hőség a héten, a legmelegebb órákban akár 38-39 Celsius-fok is lehet.

2024. Augusztus 11. 09:45, vasárnap | Belföld

Meteorológia: jövő péntekig újabb hőhullámra kell számítani, a hétvégén markáns hidegfront érkezhet

Jövő péntekig újabb hőhullámra kell számítani Magyarország döntő részén, majd a következő hétvégén markáns hidegfront érkezhet - derül ki a HungaroMet Zrt. szombat délutáni videójából.

2024. Augusztus 11. 09:43, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 32. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki: