Városlista
2024. július 20, szombat - Illés

Hírek

2023. Május 19. 14:52, péntek | Belföld
Forrás: OMSZ

Videón a budapesti mentőautó baleset

Videón a budapesti mentőautó baleset

Egy családi ház udvarán landolt a szirénázó mentőautó a napokban, a fedélzeti kamera felvételéből kiderül, mi történt pontosan.

Több médium is közzétette annak a biztonsági kamerának a felvételét, amin az látszik ahogyan egy mentőautó átszakítja a bokrok mögötti kerítést, és egy családi ház kertjébe csapódik szerdán Budapesten. Azt írták, hogy “A szirénázó mentőautó lesodródott az útról”, a kommentelők pedig emiatt gyorsan ítéletet hirdettek és a mentőtechnikust hibáztatták - írja közösségi oldalán az OMSZ.

A fedélzeti kamera felvételén azonban jól látszik, hogy egy figyelmetlen sofőr miatt történt a baleset és nem a mentőautó vezetője hibázott. Szerencsére a szállított beteg nem, a mentőautó szermélyzete pedig csak könnyebben sérültek az ütközés során, az anyagi kár azonban jelentős.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 20. 07:19, szombat | Belföld

EM: kötelező lesz a környezeti hatásvizsgálat az akkumulátorgyáraknál

A zöldenergia a jövő, a magyar gazdaság jövője is. A zöldenergia előállításával, tárolásával foglalkozó vállalatok, üzemek száma egyre nő.

2024. Július 20. 07:16, szombat | Belföld

Orbán Viktor: a patrióták nagy előretörést értek el

2024. Július 20. 07:15, szombat | Belföld

KSH: a benzin 7, a dízel 2 forinttal olcsóbb, mint a szomszédos országokban

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 616 forint volt, ami 7 forinttal alacsonyabb a szomszédos országok átlagértéknél.