Városlista
2024. július 21, vasárnap - Dániel

Hírek

2012. Június 01. 14:13, péntek | Kék hírek
Forrás: MTI

Vezető beosztású rendőröket vettek őrizetbe korrupció gyanúja miatt

Vezető beosztású rendőröket vettek őrizetbe korrupció gyanúja miatt

Őrizetbe vettek négy embert, köztük két vezető beosztású rendőrt korrupciós bűncselekmények megalapozott gyanúja miatt - közölte a Központi Nyomozó Főügyészség pénteken az MTI-vel.

A Keresztes Imre főügyész által jegyzett közlemény szerint a főügyészség a Nemzeti Védelmi Szolgálat feljelentése alapján indított büntetőeljárást vezető beosztású rendőrök és civilek ellen.
Ennek keretében a Nemzeti Védelmi Szolgálat, a Terrorelhárítási Központ, a Készenléti Rendőrség és speciális egységek részvételével csütörtökön számos helyen házkutatást tartottak, s két vezető beosztású rendőrt és két civilt fogtak el, akiket korrupciós bűncselekmények megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vettek.
Fazekas Géza, a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője azt írta: "a pillanatnyilag is széles körben folyó nyomozás érdekére tekintettel" ennél többet az ügyről jelenleg nem tud közölni.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 18. 07:51, csütörtök | Kék hírek

ORFK: átverés a rendőrség nevében küldött sms

Átverés a rendőrség nevében küldött sms, amely többnyire be nem fizetett közigazgatási bírságról, tilosban parkolásról vagy gyorshajtásról szól - figyelmeztetett az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) a police.hu oldalon szerdán.

2024. Július 16. 07:45, kedd | Kék hírek

A rendőrség szerint nem olyan aggasztóak a közállapotok Kerepes környékén, ahogy az a közösségi médiában megjelenik

Torzítják a valós képet azok a - közösségi médiában megjelent - híradások, amelyek a gödöllői HÉV vonalán az utóbbi időben kialakult közállapotokról tudósítanak

2024. Július 15. 08:01, hétfő | Kék hírek

Balatonba fulladt egy külföldi fiatal szombaton

Vizibiciklivel fürdőző külföldi fiatal fulladt szombaton a Balatonba Siófoknál - tájékoztatta a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata vasárnap az MTI-t.

2024. Július 13. 08:36, szombat | Kék hírek

A Balatonba fulladt egy fiatal férfi

Holttestet találtak a vízimentők a Balatonban, Révfülöpön pénteken.