Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2024. Június 09. 08:12, vasárnap | Helyi
Forrás: Beszterce-lakótelep/Adminisztrátor

A SALGÓTARJÁNI VÁLASZTÁS VESZTESE A BESZTERCE LAKÓTELEP

A SALGÓTARJÁNI VÁLASZTÁS VESZTESE A BESZTERCE LAKÓTELEP

ÁTLÁTTAK A SALGÓTARJÁNIAK HUSZÁR MÁTÉ ÓCSKA TRÜKKJEIN - Beszterce-lakótelep/olvasói levél alapján szerkesztve. (Az olvasói levéllel közreadott tartalom, nem azonos a szerkesztőség vagy a kiadó véleményével.)

Olvasói levelet kaptunk, így most egy konkrét példa kapcsán lehetőségünk nyílik, hogy tartalmát megoszthassuk olvasóinkkal. Szerkesztőségünk ezért a kapott információkat változtatás nélkül adja közre.

🟠️Megmenekült a város egy annyira inkompetens és dolgatlan polgármestertől, aki január óta még a saját weboldalát, a huszarmate.hu-t sem tudta elkészíttetni. Pedig ez ma mindössze egy órás meló egy hozzáértőnek, párezer forint ráfordítással. Úgy látszik, Galló Julcsinak havonta 1,8 millió sem volt elég ehhez a feladathoz.

🟠Megmenekült a város egy olyan polgármestertől, aki megfúrta a saját barátját, párttársát, elvtársát; a bukott Fekete Zsoltot. Túl ezen, a végletekig alázva Feketét, hónapokon keresztül használták a szerencsétlent arra, hogy eljátszatták vele, hogy minden rendben. Miközben a botrányok és hazugságok súlya alatt teljesen szétesett a salgótarjáni kommunisták tömörülése. Már egymásban sem bízhatnak, nemhogy bennük a szavazók.

🟠Megmenekült a város egy olyan polgármestertől, aki az önkormányzat pénzét felhasználva mutatta, hogy közérdekű munkában (pl korlátot festve) tesz a városért.

🟠️Megmenekült a város egy olyan polgármestertől, aki sem idős embereket, sem a SAJÁT GYEREKÉT, sem a SAJÁT ANYJÁT nem szégyellte gátlástalanul felhasználni a kampányában.

🟠Megmenekült a város egy olyan polgármestertől, aki az elmúlt 10 évben az önkormányzaton élősködve semmit (de tényleg semmilyen, a város érdekében létrehozott eredményt) nem tud felmutatni azon kívül, hogy az elvtársaikat jól fizető pozíciókba juttatták, és látszatmunkákra kötöttek milliós szerződéseket elvtársakkal, pl Galló Julcsi cégével.

🟠Megmenekült a város azoktól a tehetségtelen, bukott kommunistáktól, akiknek a politikája mindig csak hazugságokra épült, akiknek a saját gátlástalan vagyonosodásukon kívül semmi sem számít, és az elmúlt 10 évben a város minden fejlődési lehetőségét szándékosan eljátszották. Salgótarjánt bebetonozták a legleszakadtabb megyeszékhely pozíciójába.

🔴Most eltakarodnak. Reméljük nem csak a közéletéből, hanem a városból is. Huszár Máténak a költözéshez már minden adott, a pesti lakása megvásárlásával már jó előre erre készült.

Beszterce Lakótelep -https://www.facebook.com/Beszterce.lakotelep

MOLNÁR KÁROLY BUKÁSSAL FELÉRŐ GYŐZELME

☝️Megnyugodhatunk. Karcsika nyert, a Beszterce ismét veszített. Hétfőn délutánig kellett csak azon tépelődnünk, hogy a salgótarjáni szocialisták vasárnap esti történelmi (és végső) veresége után, Karcsika mikor kezdi el folytatni a nagy ellenállós színjátékát.
ℹ️Tegnap Molnár Károly 766 szavazattal, 35 szavazatkülönbséggel, 2% előnnyel biztosította a képviselői pozícióját a közgyűlésben. Az 5 évvel ezelőtti választáson 1064 szavazattal, 519 szavazatkülönbséggel, 31,5% előnnyel végzett.

🔴Az eredmények azt mutatják, hogy Molnár Károly 2019 óta elveszített 298 szavazót, gyakorlatilag a szavazóinak a harmadát. A 2019-es egyértelmű előnyét mostanra teljesen elveszítette, és csak a szerencsén múlt, hogy most is nyerni tudott.

❗️A számok azt mutatják, hogy a megélhetési képviselőnk népszerűsége erősen lecsökkent az elmúlt 5 év alatt. Ez egyáltalán nem csoda, ismerve a be nem váltott számtalan ígéretét, a meg nem valósult kudarcos projektjeinek tucatjait, a nagyképű, flegma hozzáállását a beszterceiekhez és a problémáinkhoz (pl a parkolóhely hiányhoz), amelyek elől ő simán csak elköltözött a lakótelepről a város egy kertvárosi részébe.

❌️Biztosan hozzájárult a népszerűségének bezuhanásához az is, hogy havonta 1,8 millió forintnyi látszatmunka megbízásokkal tömték ki az elvtársa, barátja, Julcsi cégét, miközben Karcsika képes volt a beszterceiek arcába hazudni pár éve, hogy nincs a városnak pénze a tér karácsonyfájának kivilágítására sem.

💵Molnár Károlynak nem a népszerűségvesztése fájhat a leginkább, hiszen a pályafutását ismerve (plakátragasztó pártaktivista --> Triomer stróman --> megélhetési képviselő --> piacigazgató) sokkal inkább a milliós fizetés elveszítése, amire piacigazgatóként már nem sokáig számíthat.

👎A megszűnt Mszp-vel a háta mögött politikusként már rég megbukott, és a mai politikai helyzetben már a Gyurcsányné szoknyája mőgé bújás sem kiút. Egyedül az önkormányzati képviselői pozíciója maradt egyelőre, itt még fontoskodhat, de még jelentéktelenebb lesz a közgyűlésben, mint eddig volt.

🔴Remélhetőleg felszínre kerülnek a Galló ügyhöz hasonló, de nagyságrendekkel nagyobb szocialista szélhámosságok, és követni fogja a bukott Feketét és a bukott Huszárt.

Beszterce Lakótelep - https://www.facebook.com/Beszterce.lakotelep

________________

Szerkesztőségünk ezért a kapott információkat változtatás nélkül adja közre.Az olvasói levéllel közreadott tartalom, nem azonos a szerkesztőség vagy a kiadó véleményével.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 10:58, kedd | Helyi

A LEGJOBB ÖT TV bemondó - Ön melyiküket kedvelte a legjobban?

5 magyar TV bemondó, akiket szívesen látnánk ma is a képernyőn. Ma már nincsenek tv bemondók, legalábbis a szó klasszikus értelmében. A televíziózás hőskorából hoztunk 5 legendát,

2024. Július 16. 09:19, kedd | Helyi

Az MVM Mobiliti átadta első nagy teljesítményű töltőállomását.

Az MVM Mobiliti Törökbálinton átadta első 600 kilowatt összteljesítményű töltőállomását, amelyet európai uniós támogatásból valósított meg - közölte az ország legnagyobb e-töltő-hálózatát működtető MVM Mobiliti Kft.

2024. Július 16. 09:00, kedd | Helyi

A Hold és az Antares együttállása lesz látható szerda este az égbolton.

Szabad szemmel is látható lesz Hold és az Antares csillag együttállása szerda este tíz órától az égbolton - tájékoztatta a Svábhegyi Csillagvizsgáló.

2024. Július 16. 08:39, kedd | Helyi

Rétvári Bence: jól indult a járóbeteg-időpontfoglalás az Egészségablak alkalmazásban.

Az indulás óta napi csaknem ötszáz időpontot foglaltak a betegek az Egészségablak mobilalkalmazással a járóbeteg-szakrendelőkben.