Városlista
2024. május 18, szombat - Erik, Alexandra

Hírek

2024. Május 04. 08:18, szombat | Helyi sport
Forrás: MIAMI FOLMULA

Verstappen a pole-ban Leclerc és Perez előtt, a sprintkvalifikáció meglepetése Ricciardo.

Verstappen a pole-ban Leclerc és Perez előtt, a sprintkvalifikáció meglepetése Ricciardo.

Daniel Ricciardo nem hitte volna, hogy képes lesz a második sorba kvalifikálni magát a sprinten.

Daniel Ricciardo szolgáltatta a Miami Nagydíj sprintkvalifikációjának meglepetését azzal, hogy a második sorba állította a VCARB autóját, megelőzve a McLareneket, az Aston Martinokat és Carlos Sainzot is.A pole Max Verstappené lett Charles Leclerc és Sergio Perez előtt. A sprintkvalifikáció amellett, hogy a két Mercedes kiesését eredményezte, Ricciardóról is emlékezetes marad, hiszen az ausztrál az elmúlt hetek lejtmenete után ezúttal egy kiugró eredménnyel vétette magát észre.Az ausztrál megelőzte a két McLarent, a két Aston Martint, sőt még az egyik Ferrarit is, így végül a negyedik helyről rajtolhat holnap. Ricciardo az esemény után elmondta, abban biztos volt, hogy bejut az SQ3-ba, ám a negyedik hely minden várakozását felülmúlta.„Nem is igazán tudom” – kezdte az értékelését Ricciardo a remek sprintkvalifikáció után, majd rögtön ki is javította magát. „Azaz pontosabban tudom, pontosan tudtam, hogy ez bennem van, hogy meg tudom csinálni.”

Miami Nagydíj sprintkvalifikációjának végeredménye:

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 17. 13:13, péntek | Helyi sport

EURO-2024 - Magyar továbbjutás esetén Rossi körbetekeri a Balatont.

Marco Rossi szövetségi kapitány a MOL kampánya keretében körbetekeri a Balatont, amennyiben a magyar labdarúgó-válogatott továbbjut a csoportjából.

2024. Május 17. 11:35, péntek | Helyi sport

Városi sportok olimpiai selejtezője - A BMX-es Kempf Zoltán 21. lett.

Kempf Zoltán a 21. helyen végzett a BMX freestyle park versenyszámának selejtezőjében a városi sportágak olimpiai kvalifikációjának első állomásán, Sanghajban, ezzel nem jutott tovább a döntőbe.

2024. Május 17. 08:25, péntek | Helyi sport

Labdarúgó NB I - Leandro irányít az Újpest ellen vasárnap.

Dejan Stankovic távozik a magyar bajnok és Magyar Kupa-ezüstérmes Ferencváros labdarúgócsapatának vezetőedzői posztjáról és az orosz Szpartak Moszkvánál folytatja.

2024. Május 17. 08:15, péntek | Helyi sport

Giro d\'Italia - Alaphilippe teljessé tette gyűjteményét, Valter szökésben volt.

A kétszeres világbajnok francia Julian Alaphilippe győzött a Giro d\'Italia országúti kerékpáros körverseny 12. szakaszán, amelyen Valter Attila szökésben volt, ám \"nem ért haza\"