Városlista
2024. július 17, szerda - Endre, Elek

Hírek

2024. Május 04. 08:18, szombat | Helyi sport
Forrás: MIAMI FOLMULA

Verstappen a pole-ban Leclerc és Perez előtt, a sprintkvalifikáció meglepetése Ricciardo.

Verstappen a pole-ban Leclerc és Perez előtt, a sprintkvalifikáció meglepetése Ricciardo.

Daniel Ricciardo nem hitte volna, hogy képes lesz a második sorba kvalifikálni magát a sprinten.

Daniel Ricciardo szolgáltatta a Miami Nagydíj sprintkvalifikációjának meglepetését azzal, hogy a második sorba állította a VCARB autóját, megelőzve a McLareneket, az Aston Martinokat és Carlos Sainzot is.A pole Max Verstappené lett Charles Leclerc és Sergio Perez előtt. A sprintkvalifikáció amellett, hogy a két Mercedes kiesését eredményezte, Ricciardóról is emlékezetes marad, hiszen az ausztrál az elmúlt hetek lejtmenete után ezúttal egy kiugró eredménnyel vétette magát észre.Az ausztrál megelőzte a két McLarent, a két Aston Martint, sőt még az egyik Ferrarit is, így végül a negyedik helyről rajtolhat holnap. Ricciardo az esemény után elmondta, abban biztos volt, hogy bejut az SQ3-ba, ám a negyedik hely minden várakozását felülmúlta.„Nem is igazán tudom” – kezdte az értékelését Ricciardo a remek sprintkvalifikáció után, majd rögtön ki is javította magát. „Azaz pontosabban tudom, pontosan tudtam, hogy ez bennem van, hogy meg tudom csinálni.”

Miami Nagydíj sprintkvalifikációjának végeredménye:

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 17. 15:30, szerda | Helyi sport

Evezős ob - Népes mezőny érkezik Szegedre.

A tavalyinál is nagyobb érdeklődés övezi a csütörtöktől vasárnapig a szegedi Maty-éren sorra kerülő evezős országos bajnokságot.

2024. Július 17. 14:34, szerda | Helyi sport

Kékszalag - Mintegy 550 hajót és csaknem 2800 versenyzőt várnak az 56. nagydíjra.

Mintegy 550 hajót csaknem 2800 versenyzőt várnak az 56. Kékszalag Raiffeisen Nagydíj csütörtöki rajtjára mondta a Magyar Vitorlás Szövetség főtitkára a versenyt megelőző szerdai sajtótájékoztatón a balatonfüredi Kékszalag Portban.

2024. Július 16. 11:50, kedd | Helyi sport

Magyar Nagydíj - Motoros mentő és autómentő is szolgálatban lesz a hétvégén az M3-as autópályán.

Motoros mentő és autómentő is szolgálatban lesz a Forma 1-es versenyhétvégén az M3-as autópályán - közölte a MKIF Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő Zrt.

2024. Július 16. 11:21, kedd | Helyi sport

EURO-2024 - A teljes televíziós piac idei dobogós műsora lett az Eb-döntő az M4 Sport közvetítésében.

A labdarúgó Európa-bajnokság vasárnapi fináléja, a Spanyolország-Anglia találkozó az előző döntő eredményeihez hasonlóan kiemelkedő nézettséget ért el Magyarországon: a nézők közel 40 százaléka választotta az M4 Sportot.