Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2015. Március 20. 13:30, péntek | Helyi
Forrás: infonograd

Verekedtek az üzletben

Verekedtek az üzletben

Két 18 éves férfit hallgattak ki gyanúsítottként a balassagyarmati nyomozók.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjábaa minap érkezett a bejelentés, miszerintBalassagyarmat belvárosában az egyik üzletben két férfi verekedik. Akiérkező járőrök a helyszínen egy 18 éves őrhalmi és egy 18 évesbalassagyarmati lakost igazoltattak. A rendőrök a beszerzett adatokalapján megállapították, hogy a két férfi megalapozottan gyanúsíthatóazzal, hogy a bejelentést megelőző időben az üzletben - előzetes hangosszóváltást kővetően - kölcsönösen bántalmazták egymást.

Az egyenruhások a két férfit a Balassagyarmati Rendőrkapitányságépületébe előállították, ahol a nyomozók garázdaság vétségelkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgattákki őket. A 18 éves balassagyarmati lakost bűnügyi őrizetbe vették.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 15:00, csütörtök | Helyi

Ismét jótékonysági koncert Nógrád vármegyében.

A rendőrök a Mátraverebély-Szentkút kegytemplomában megrendezett jótékonysági est bevételét a szécsényi Ferences Betánia Idősek Otthona és Testvéri Közössége részére ajánlották fel.

2024. Április 25. 14:21, csütörtök | Helyi

Egyhangúlag elfogadták a beszámolóját.

Salgótarján Megyei Jogú Város Közgyűlése előtt értékelte a rendőrkapitányság tevékenységének elmúlt egy évét Bárnai Balázs rendőr alezredes, kapitányságvezető.

2024. Április 25. 13:00, csütörtök | Helyi

A közgyűlés előtt számolt be Nógrád vármegye rendőrfőkapitánya.

A beszámolót egyhangúlag elfogadta a képviselőtestület.

2024. Április 25. 08:44, csütörtök | Helyi

Kétnapos állásbörze a Corvinus Egyetemen.

Kétnapos a Corvinus Egyetem idei karrierexpója, ahol több mint kétszáz állásajánlat közül lehet válogatni szerdán és csütörtökön.