Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2015. Március 20. 13:30, péntek | Helyi
Forrás: infonograd

Verekedtek az üzletben

Verekedtek az üzletben

Két 18 éves férfit hallgattak ki gyanúsítottként a balassagyarmati nyomozók.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjábaa minap érkezett a bejelentés, miszerintBalassagyarmat belvárosában az egyik üzletben két férfi verekedik. Akiérkező járőrök a helyszínen egy 18 éves őrhalmi és egy 18 évesbalassagyarmati lakost igazoltattak. A rendőrök a beszerzett adatokalapján megállapították, hogy a két férfi megalapozottan gyanúsíthatóazzal, hogy a bejelentést megelőző időben az üzletben - előzetes hangosszóváltást kővetően - kölcsönösen bántalmazták egymást.

Az egyenruhások a két férfit a Balassagyarmati Rendőrkapitányságépületébe előállították, ahol a nyomozók garázdaság vétségelkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgattákki őket. A 18 éves balassagyarmati lakost bűnügyi őrizetbe vették.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 14:21, kedd | Helyi

Tombolt, lopott, bálba mégsem jutott!

Jármű önkényes elvétele, garázdaság, rongálás és lopás miatt is felelnie kell annak a rimóci lakosnak, akit a napokban fogtak el és vettek őrizetbe a szécsényi rendőrök.

2024. Július 16. 11:00, kedd | Helyi

Legyél te is iskolaőr!

Várjuk a jelentkezőket Nógrád vármegyében.

2024. Július 16. 10:58, kedd | Helyi

A LEGJOBB ÖT TV bemondó - Ön melyiküket kedvelte a legjobban?

5 magyar TV bemondó, akiket szívesen látnánk ma is a képernyőn. Ma már nincsenek tv bemondók, legalábbis a szó klasszikus értelmében. A televíziózás hőskorából hoztunk 5 legendát,

2024. Július 16. 09:19, kedd | Helyi

Az MVM Mobiliti átadta első nagy teljesítményű töltőállomását.

Az MVM Mobiliti Törökbálinton átadta első 600 kilowatt összteljesítményű töltőállomását, amelyet európai uniós támogatásból valósított meg - közölte az ország legnagyobb e-töltő-hálózatát működtető MVM Mobiliti Kft.