Városlista
2022. június 28, kedd - Levente, Irén

Hírek

2012. Február 08. 13:36, szerda | Kék hírek
Forrás: mno.hu/MTI

Véletlenül lőtte le magát a fiú

Véletlenül lőtte le magát a fiú

A rendőrség keddi információjával szemben mégsem öngyilkosság, hanem véletlen baleset történt Halásztelken, ahol egy 13 éves fiú édesapja engedéllyel tartott lőfegyverével meglőtte magát, és életét vesztette.

Közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője szerdán az MTI-vel.

Kovács Viktória elmondta, hogy erre a következtetésre jutottak a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság munkatársainak közel nyolc órán át tartó helyszínelése, illetve az elsődleges információk alapján.

A rendőrség ismeretlen tettes ellen, foglalkozás körében elkövetett, halált okozó gondatlan veszélyeztetés miatt indított eljárást – tette hozzá a szóvivő.

Közlése szerint semmilyen jelet, illetve indítékot nem találtak az esetleges öngyilkosságra, de az ügyben csak a fegyver- és egyéb szakértői vizsgálatok, valamint a boncolás után adhatnak részletesebb tájékoztatást.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 28. 12:05, kedd | Kék hírek

Huszonnyolc kilogramm kábítószert találtak egy dílerpárosnál

Vádat emeltek egy férfi és egy nő ellen, akinél majdnem 28 kilogrammnyi kábítószert találtak - közölte a Fővárosi Főügyészség hétfőn az MTI-vel.

2022. Június 28. 07:00, kedd | Kék hírek

Kegytárgyakat és többmillió forint készpénzt loptak el egy templomból

Kegytárgyakat és többmillió forint készpénzt loptak el egy dunabogdányi templom sekrestyéjében álló páncélszekrényből, egy férfit a rendőrök meggyanúsítottak, a kegytárgyakat továbbra is keresik

2022. Június 27. 16:09, hétfő | Kék hírek

Cégei bevételeit gyermeke számlájára utalta, vádat emeltek ellene

El akarta kerülni az adófizetést, ezért kiskorú gyermeke bankszámlájára utaltatta cégei bevételét egy férfi, az ügyészség vádat emelt ellene.

2022. Június 27. 11:04, hétfő | Kék hírek

Részegen ült autóba, össze is tört több kocsit

Ittas járművezetés miatt emelt vádat az Esztergomi Járási Ügyészség azzal a férfival szemben, aki súlyos fokban ittas állapotban kisodródott az úttestről és anyagi kárral is járó balesetet okozott.