Városlista
2024. július 28, vasárnap - Szabolcs

Hírek

2014. Augusztus 04. 16:29, hétfő | Kék hírek
Forrás: MTI

Vegyszert ihatott a Szentendrén holtan talált férfi

Vegyszert ihatott a Szentendrén holtan talált férfi

Valószínűleg szabálytalanul tárolt vegyszerből ihatott meg egy kisebb mennyiséget az a 34 éves férfi, akit holtan találtak szombaton Szentendrén. A haláleset kapcsán egy ugyancsak helyi férfit hallgattak ki gyanúsítottként – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője hétfő délután az MTI-vel.

Beluzsárné Belicza Andrea a történtekről vasárnap csak annyit mondott, hogy a helyszíni és a halottszemlét a Szentendrei Rendőrkapitányság munkatársai folytatták le. A nyomozás érdekeire hivatkozva az eset körülményeiről akkor nem adott tájékoztatást, de azt közölte: halált okozó, foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés vétsége miatt indult eljárás.
A nyomozás eredményeként egy 64 éves szentendrei férfit hallgattak ki gyanúsítottként – tájékoztatott a szóvivő hétfőn.
A rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított által szabálytalanul tárolt vegyszerből szombaton délelőtt fél tizenegy körül a 34 éves férfi kisebb mennyiséget megivott, feltehetően véletlenül, majd rosszul lett. Az eszméletlen állapotba került férfi életét az orvosok már nem tudták megmenteni.
Az ügyben szakértők bevonásával folytatja a nyomozást a rendőrség – tette hozzá Beluzsárné Belicza Andrea.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Lecsapott a rendőrség Kerepesen!

Hat kábítószer-fogyasztót és két -terjesztőt fogtak el szerdán Kerepesen a rendőrök - közölte hivatalos oldalán a rendőrség.

2024. Július 26. 09:25, péntek | Kék hírek

Mintegy 90 kilogramm drogot foglalt le a rendőrség, nyolc embert gyanúsítanak az ügyben

Mintegy 90 kilogramm marihuánát foglalt le a rendőrség az elmúlt hetekben, az ügycsoportnak eddig nyolc gyanúsítottja van - közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) csütörtökön a police.hu oldalon.

2024. Július 25. 07:33, csütörtök | Kék hírek

Két ember meghalt egy vasúti átjáróban történt balesetben Szentesnél

Két ember meghalt egy vasúti átjáróban történt balesetben Szentes közelében szerda este - közölte Pere Csaba, a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI érdeklődésére.

2024. Július 18. 07:51, csütörtök | Kék hírek

ORFK: átverés a rendőrség nevében küldött sms

Átverés a rendőrség nevében küldött sms, amely többnyire be nem fizetett közigazgatási bírságról, tilosban parkolásról vagy gyorshajtásról szól - figyelmeztetett az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) a police.hu oldalon szerdán.