Városlista
2024. augusztus 3, szombat - Hermina

Hírek

2012. Augusztus 18. 09:07, szombat | Belföld
Forrás: MTI

Vegetáriánus fesztivál koncertekkel és főzőtanfolyammal

Vegetáriánus fesztivál koncertekkel és főzőtanfolyammal

Csoportos jóga, relaxációs és táncfoglalkozások mellett főzőtanfolyamok és koncertek is várják a közönséget az ingyenes Vegetáriánus fesztiválon augusztus 25-26-án Budapesten, a Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központban.

Augusztus 25-én Dobrocsányi István Miért együnk csírát, miért igyunk búzafüvet? című előadása után Lénárt Gitta az élő ételek fogyasztásának egészségmegőrző hatásáról beszél. Sebestyén Szilvia, a Makrobiotika Intézetet vezetője saját gyógyulási tapasztalatait megosztva tart előadást arról, hogyan őrizhetik meg a nők egészségüket a makrobiotikus táplálkozás segítségével. Váradi Tibor a helyes böjtölésről, méregtelenítésről, a tisztítókúra megfelelő alkalmazásáról szól, Szepesi Dóra pedig a gyermekek táplálásáról és az allergiás megbetegedések megelőzéséről beszél a hallgatóságnak - közölte a szervező az MTI-vel.
A fesztivál programjai között szerepel egyebek mellett vegetáriánus főzőverseny, szakrális körtánc, baba-mama és kismama jóga. A látogatók makrobiotikus és vegetáriánus ételeket kóstolhatnak, termékbemutatókon vehetnek részt és természetgyógyászokkal konzultálhatnak. Szombaton Bagdi Bella, vasárnap a Harcsa Veronika Vegetáriánus Trió ad koncertet.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 03. 09:02, szombat | Belföld

Változik több térségben a Volánbusz menetrendje augusztus 17-től

Több térségben menetrendi módosítások lépnek életbe augusztus 17-től a Volánbusznál - közölte a társaság pénteken az MTI-vel.

2024. Augusztus 03. 09:00, szombat | Belföld

A kormány 400 millió forinttal támogatja a hajléktalanellátást

A hajléktalanellátó szervezetek készülnek a téli krízisidőszakra, és a kormány biztosítja az ehhez szükséges forrásokat

2024. Augusztus 03. 08:54, szombat | Belföld

A húsáruk jelentős része júliusban is olcsóbb volt a tavalyi szintnél

Július közepén a sertés- és baromfihúsok jelentős részének termelői, feldolgozói értékesítési és kiskereskedelmi beszerzési árai is alacsonyabbak voltak mint tavaly ilyenkor - olvasható az Agrárközgazdasági Intézet (AKI) összefogla

2024. Augusztus 03. 08:53, szombat | Belföld

Felmérés: Az ügyfelek túlnyomó többsége elégedetten távozott a kormányablakokból

Az ügyfelek túlnyomó többsége elégedetten távozott a kormányablakokból az ügyintézést követően.