Városlista
2022. június 28, kedd - Levente, Irén

Hírek

2011. November 15. 12:37, kedd | Helyi
Forrás: Salgótarjáni Rendórkapitányság/infonograd

Védje meg magát a zsebtolvajoktól!

Védje meg magát a zsebtolvajoktól!

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság Bűnmegelőzési Szolgálata a zseb- és alkalmi lopások áldozattá válásának elkerülése érdekében felhívást tett közzé.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság Bűnmegelőzési Szolgálata a zseb- és alkalmi lopások áldozattá válásának elkerülése érdekében felhívja a figyelmet arra, hogy a tolvajok a tömegközlekedési eszközökön, autóbusz-pályaudvarokon, megállókban, piacokon a nagy tömegben lökdösődni kezdenek és pillanatnyi figyelmetlenséget kihasználva, a nyitott táskákból könnyedén kiemelik a pénztárcákat okmányokkal, készpénzzel, bankkártyákkal együtt.
Vigyázzanak értékeikre! Zsúfolt tömegközlekedési eszközökön, autóbusz-pályaudvarokon, autóbuszmegállókban legyenek különösen óvatosak! Tömegközlekedési eszközön ajánlott a válltáskát magunk előtt tartani. A pénztárcát a táska mélyén, nehezen hozzáférhető helyre helyezzék el. Buszra történő felszállás előtt ellenőrizzék, hogy a táskájuk zárva van-e. Ne tartsanak okmányokat, értékeket hátizsák, hátitáska külső zsebeiben! Ne tegyenek egy helyre pénztárcát, csekket, hitelkártyát, okmányokat, mobiltelefont! (Biztonságosabb ezeket ruházat belső zsebében tartani.) Bankkártyája PIN kódját soha ne írja kártyájára, a feljegyzett kódot ne tartsa a kártya mellett! Bevásárláskor, az áru válogatásakor ne tegye le táskáját, pénztárcáját a pultra, vagy a bevásárlókocsiba!
Ha tetten éri a tolvajt, hangosan kérje embertársai segítségét és késedelem nélkül értesítsék a rendőrséget!

Címkék: zsebtolvaj

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 24. 14:27, péntek | Helyi

Pékség telephelyéről lopott

A salgótarjáni rendőrök a nyomozás során beazonosították és elfogták azt a 33 éves férfit, aki a megalapozott gyanú szerint egy pékség telephelyéről lopott.

2022. Június 24. 14:23, péntek | Helyi

18 migránst szállított az ukrán embercsempész

Nógrád megyében fogták el azt a magát ukrán állampolgárságúnak valló férfit, aki 18 embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépéséhez.

2022. Június 23. 12:07, csütörtök | Helyi

Határőrség napja - megemlékezés és koszorúzás

Nógrád megye rendőrfőkapitánya és munkatársai a határőrök védőszentjének közeledő napja alkalmából megrendezett megemlékezésen helyezte el a kegyelet virágait a volt határőr igazgatóság épületén lévő emléktáblánál.

2022. Június 22. 13:46, szerda | Helyi

Közlekedésbiztonsági akció - vasúti átjárók

Kérjük, minden esetben tartsák be a vasúti átjárón áthaladás szabályait!