Városlista
2024. március 3, vasárnap - Kornélia

Hírek

2012. Október 21. 11:55, vasárnap | Helyi
Forrás: infonograd

Változott a salgótarjáni busz menetrend

Változott a salgótarjáni busz menetrend

A változás november tizenkettedikéig érvényes.

Megváltozott menetrend szerint közlekednek a Nógrád Volán távolsági és helyijárati buszai november tizenkettedikéig az október huszonharmadikai nemzeti ünnephez társuló hosszú hétvége, majd az ezt követő mindenszentek és halottak napi temetőlátogatások, valamint az iskolai őszi szünet miatt. A Nógrád Volán arra kéri az utasokat, hogy tájékozódjanak a társaság honlapján, vagy érdeklődjenek a Nógrád Volán információs elérhetőségén - a 32-es körzet 522-270-es telefonszámon.

Címkék: busz

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 03. 10:45, vasárnap | Helyi

Megkezdődött a beiratkozás a mogyoródi Militarytáborba.

Megkezdődött a beiratkozás a katonai és rendészeti pályára irányító, egyhetes Militarytáborba, amelyet június 23-ától rendeznek Mogyoródon - közölték a szervezők.

2024. Március 03. 10:01, vasárnap | Helyi

SIMÁNDY JÓZSEF, TENOR OPERAÉNEKES

27 ÉVE, 1997, MÁRCIUS 4-ÉN HUNYT EL SIMÁNDY JÓZSEF, TENOR OPERAÉNEKES. Simándy József Kossuth-díjas magyar operaénekes, főiskolai tanár, érdemes és kiváló művész. Magyarország egyik leghíresebb tenoristája volt,

2024. Március 03. 09:43, vasárnap | Helyi

MERRE TOVÁBB SALGÓTARJÁN?

Sokan, sok helyen kérdezik mostanában: Mi a véleménye Salgótarjánról? Ön hogy érzi magát? Milyen gondjai vannak? Min változtatna? Itt feltettünk 2 egyszerű kérdést amire érdemes válaszolnia!

2024. Március 03. 09:42, vasárnap | Helyi

Ha ezt meglépik a háziorvosok, abból baj lesz.

A Magyar Orvosi Kamara felmérése szerint az alapellátó orvosok negyede a magánellátásban fog a következő három évben munkát vállalni a jelenlegi státusza rovására.