Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2014. December 13. 15:00, szombat | Helyi
Forrás: infonograd

Változások a helyi járatok menetrendjében

Változások a helyi járatok menetrendjében

2014. november 29-től megváltozott a városi buszmenetrend, a változtatások elsősorban a besztercei járatokat érintik.

Hosszú idő óta komoly problémát jelentett, hogy hét végi napokon a buszok óra/20 perces besztercei indulása miatt csak rohanva, vagy egyáltalán nem tudják elérni a Budapestre tartó távolsági buszjáratot az oda igyekvők. Gondot jelentett az is, hogy ugyanezen járatok gyakran lekésték a zagyvai 14-es buszcsatlakozást a volt SBTC klubház előtti körforgalomnál, ezért akár 1 órát is várnia kell annak, aki az új temetőbe, vagy Zagyvára akart eljutni.
Az önkormányzatnak a Volán társasággal egyeztetve sikerült elérnie, hogy november 29-től a hét végén a város felé tartó besztercei buszjáratok (36-os, 63-as) óra/10 perckor induljanak. Így könnyebb lesz elérni a budapesti járatokat és a zagyvára, új temetőbe tartók is biztosabban elérhetik a csatlakozást.
Az önkormányzat azt is kérte a Volántól, hogy vizsgálják meg és módosítsák a menetrendet úgy, hogy a Budapestről hazaérkezőknek se kelljen 30-40-50 percet várniuk a helyi járatokkal történő továbbutazásra. E tekintetben is történtek kedvező változások, melyek a Nógrád Volán internetes oldalán megtalálhatók.

Menetrendek

Címkék: busz

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 20:00, péntek | Helyi

Speedmarathon!!!

Az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata.

2024. Április 19. 19:52, péntek | Helyi

A KDNP Nógrád vármegyei választmányának ülése

A Kereszténydemokrata Néppárt Salgótarjáni Alapszervezete látta vendégül a párt vármegyei választmányát csütörtökön délután a Szent József -plébánia Réz Marián termében.

2024. Április 19. 10:26, péntek | Helyi

Rendőrautóban érkezett a meglepetés.

Munkatársaink adományoztak a rászoruló családoknak Salgótarjánban, és a járás településein.

2024. Április 19. 08:51, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat az egész napos sebességmérő akció helyszíneire.

Huszonnégy órás sebességmérő akciót tart a rendőrség április 19-én reggel 6 órától, a helyszínekre bárki tehet javaslatot.