Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2011. December 17. 14:41, szombat | Belföld
Forrás: Stop.hu/Autolabor.hu

Valaki egy Bugatti Veyront kapott születésnapjára - nem Ön? - VIDEÓ

Valaki egy Bugatti Veyront kapott születésnapjára - nem Ön? - VIDEÓ

A Veyron Super Sport Edition Merveilleux kiadást egy titokban tartott, Simon névre hallgató ünnepelt kapta a 40. születésnapjára.

A Bugatti neve és a különleges kiadás kifejezés lassan szinonimává forr össze, de most a gyártó a kettő összeolvasztásából hozott létre valami újat a Super Sport Edition Merveilleux személyében.

A speciális ajándékot egy Simonnak nevezett rejtélyes ember kapta, akinek a videón a cég legfontosabb emberei köszönik meg, hogy ott lehetett Kínában, a Sanghaji Autószalonon a Bugatti is. Az egy darabban limitált kiadás kapott karbon betéteket kívülre-belülre, kétszínű felniket, továbbá kék bőr belsőt, melyek fejtámláiban ott virít feketén a "Super Sport" logó.

A Veyron Super Sport négy turbófeltöltős, 16 hengeres motorja (ezt jelenti a "16.4" jelzés rajta) 1200 lóerőt (882 kW) és 1500 Nm maximális forgatónyomatékot ad le. A végsebesség normál esetben 415 km/órára van korlátozva, azonban az olyan különleges kiadásoknál, amit csak - hatalmas ovális, tehát végsebességre hangolt - tesztpályán mertek kipróbálni, az autó elérte a 430 km/órás átlagtempót is. Ez egyben a világ leggyorsabb sorozatgyártású autója címet is jelentette a Veyron számára.

Címkék: Bugatti

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 08:15, kedd | Belföld

Ötven tartalékos kezdi meg az alapkiképzést Szentendrén

Mintegy ötven fiatal kezdi meg hétfőn az egységes alapkiképzést a szentendrei Görgey Artúr laktanyában - mondta el a közmédiának Huszár Ferenc ezredes hétfőn a helyszínen.

2024. Július 16. 08:14, kedd | Belföld

Tizenhat vármegyében és 6 budapesti kerületben irtják a szúnyogokat a héten

Tizenhat vármegye négyszáznegyvennégy településén és Budapest hat kerületében lesz a héten szúnyoggyérítés - tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) hétfőn az MTI-t.

2024. Július 16. 08:09, kedd | Belföld

Idén is számos útszakasz újul meg a Magyar Falu Program keretében

Tízmilliárd forintból folytatódik országszerte a mellékutak állapotának javítása - közölte a Miniszterelnökség hétfőn az MTI-vel.