Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2015. Június 26. 15:00, péntek | Helyi
Forrás: police.hu

Vagyonvédelmi kiállítás Taron, Ecsegen és Pásztón

Vagyonvédelmi kiállítás Taron, Ecsegen és Pásztón

A Pásztói Rendőrkapitányság illetékességi területén tartottak vagyonvédelmi előadást a rendőrség szakemberei.

Pásztói Rendőrkapitányság az „Utazó vagyonvédelem” elnevezésű bűnmegelőzési programsorozat pozitív tapasztalataira építve több napos vagyonvédelmi kiállítást szervezett. A 2015. május 18. és 2015. június 15. között Taron, Ecsegen és Pásztón megrendezett kiállítások célja a vagyon elleni jogsértések megelőzése, visszaszorítása és az áldozattá válás elkerüléséhez szükséges ismeretek bővítése volt.

Az érdeklődők egy kiállítás keretében különböző bűnmegelőzési módszerekkel, valamint mechanikus és elektronikus vagyonvédelmi eszközökkel ismerkedhettek meg. A fiatalabb és idősebb korosztály számára, továbbá kiemelten a kiskereskedelmi egységek vezetői részére a szakemberek bűnmegelőzési kisfilmekkel, megtörtént esetekkel kapcsolatos példák beszámolásával, bűnmegelőzési tanácsokkal igyekeztek hangsúlyozni az áldozattá válás elkerülésének lehetőségeit. A kiosztott szóróanyaggal a lakosság széles körében felhívták a figyelmet a betöréses és alkalmi lopások megelőzésének módszereire.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 12:00, csütörtök | Helyi

Nyitva hagyott gépjárművekre utazott, a nyomozók elfogták.

Laptopot, egyéb műszaki cikket és termékeket, továbbá több mint másfél millió forintot zsákmányolt két járműből az a 21 éves salgótarjáni elkövető, akit azóta elfogtak és őrizetbe vettek a rendőrök.

2024. Május 02. 11:18, csütörtök | Helyi

ingatlan.com: áprilisban jelentősen nőtt az ingatlanpiaci kereslet.

Áprilisban lélektani határt tört át az ingatlanpiaci kereslet, a feladott lakáshirdetések száma jelentősen nőtt, ami további élénkülést vetít előre 2024-re.

2024. Május 02. 09:10, csütörtök | Helyi

Minden mozdíthatót ellopott!

Elsősorban lakatlan házakba és azok melléképületeibe tört be, majd több százezer forint értékű tárgyakat lopott el az a férfi, akit a salgótarjáni nyomozók a napokban fogtak el.

2024. Május 02. 08:40, csütörtök | Helyi

Gyógyszertári ügyeleti beosztás Salgótarján városban 2024. május hónap.

ÜGYELETI TÁJÉKOZTATÓ