Városlista
2024. július 28, vasárnap - Szabolcs

Hírek

2014. Július 09. 13:30, szerda | Helyi
Forrás: infonograd

Vádemelést javasoltak két büntetőügyben

Vádemelést javasoltak két büntetőügyben

Buszon lopta el a gyermek pénztárcáját; lakásfelújítás közben tulajdonította el megbízója megtakarítását. A napokban a két férfi ellen folytatott eljárást a szécsényi rendőrök vádemelési javaslattal zárták le.

A Szécsényi Rendőrkapitányság Vizsgálati Alosztálya nyomozást folytatott lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy 18 éves ságújfalui férfi ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított 2014. február hónapban a Szécsény és Karancsság között menetrend szerint közlekedő autóbuszon egy gyermek táskájából eltulajdonította mobiltelefonját. A nyomozók a férfi ellen folytatott eljárást a napokban befejezték, és az ügy iratait vádemelés javaslatával a Balassagyarmati Járási Ügyészség részére megküldték.
xxx
A Szécsényi Rendőrkapitányság Vizsgálati Alosztálya lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást B. Károly 33 éves ludányhalászi lakos ellen. A nyomozás adatai szerint a gyanúsítottat 2013 decemberében egy férfi lakásának felújítási munkálatainak elvégzésével bízta meg. B. Károly a sértett otthonában megtalált nagy összegű megtakarított készpénzt eltulajdonította, és abból televíziót, és egyéb tárgyakat vásárolt. A szécsényi nyomozók a feljelentést követően rövid időn belül beazonosították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfit, akit gyanúsítottként hallgattak ki, és az eltulajdonított pénzből vásárolt tárgyakat lefoglalták. A nyomozást a hatóság tagjai a napokban befejezték, az ügy iratait vádemelés javaslatával a Balassagyarmati Járási Ügyészségnek megküldték.

Címkék: vádemelés

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 28. 10:00, vasárnap | Helyi

Elsőbálozó balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe.

Elsőbálozó balatonfüredi lány, Soós Kriszta Szonja lett a 199. Anna-bál szépe, első udvarhölgye a fővárosi Mihály Angelika, a második udvarhölgye a szintén budapesti Bundschuh Jázmin lett.

2024. Július 28. 09:29, vasárnap | Helyi

Szabad szemmel is látható lesz öt égitest együttállása a nyári égbolton.

Július 30-án hajnali fél négykor szabad szemmel is látható csillagászati jelenséget lehet majd megfigyelni a keleti égbolton, ahol öt égitest.

2024. Július 28. 08:46, vasárnap | Helyi

Akár börtönbe is kerülhet, ha ezeket a gyógyszereket magával viszi a nyaralására

Görögország, Spanyolország, Olaszország és Portugália figyelmeztet, mivel a gyakori tabletták miatt akár börtönbüntetést kaphatunk, ha magunkal visszük a nyaralásra.

2024. Július 28. 08:15, vasárnap | Helyi

Kánikulával búcsúzik a hét.

Sok napsütésben lesz részünk, majd délután egy hidegfront hatására nyugat, északnyugat felől felhők érkeznek fölénk, melyekből elsősorban a Dunántúlon és északon fordulhatnak elő elszórtan záporok, zivatarok.