Városlista
2023. február 4, szombat - Ráhel

Hírek

2014. Április 07. 10:00, hétfő | Helyi
Forrás: infonograd

Vádemeléssel zárult a nyomozás

Vádemeléssel zárult a nyomozás

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya lőfegyverrel és lőszerrel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást F. István 65 éves salgótarjáni lakos ellen.

Mint arról korábban hírt adtunk, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói és a Salgótarjáni Rendőrkapitányság munkatársai 2014. január 20-án 16 óra körüli időben vagyon elleni bűncselekmény gyanúja miatt házkutatást tartottak F. István salgótarjáni lakásán. Ennek során a hatóság tagjai lopásból származó tárgyat nem találtak, azonban két, az első és a második világháborúban használatos puskát, és egy forgótáras flóbert pisztolyt, továbbá különféle lőszert és több hatástalanított lőszerhüvelyt foglaltak le. A férfi a lőfegyverek és lőszerek tartására megfelelő hatósági engedéllyel nem rendelkezett. A Salgótarjáni Rendőrkapitányság F. István ellen a nyomozást a napokban befejezte, a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal az ügyészségnek megküldte.

Címkék: vádemelés

Ezek érdekelhetnek még

2023. Február 03. 15:00, péntek | Helyi

Téliesre fordult az időjárás

2023. Február 03. 10:55, péntek | Helyi

60 helyett 127

A héten megtartott közlekedésrendészeti ellenőrzések során a hatóság tagjai egy szolgálati gépjárműbe szerelt sebességmérő készülékkel mérték be a képen látható személygépkocsi vezetőjét. A 40 éves sofőr 2023. január 30-án

2023. Február 03. 09:52, péntek | Helyi

A Nyitnikék-ben nyitottak

Az idei évben is folytatódnak az óvodások részére összeállított közlekedésre nevelési foglalkozások a vármegyeszékhelyen.

2023. Február 03. 09:00, péntek | Helyi

Megerősítő szolgálat Kállón

A Készenléti Rendőrség Különleges Szolgálatok Igazgatósága Bevetési Főosztály III. Lovas és Kutyás Szolgálati Osztály Lovas Alosztály lovas járőrei, illetve több Nógrád és Pest vármegyei polgárőr egyesület lovasai láttak el kö