Városlista
2024. július 26, péntek - Anna, Anikó

Hírek

2014. Április 07. 10:00, hétfő | Helyi
Forrás: infonograd

Vádemeléssel zárult a nyomozás

Vádemeléssel zárult a nyomozás

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya lőfegyverrel és lőszerrel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást F. István 65 éves salgótarjáni lakos ellen.

Mint arról korábban hírt adtunk, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói és a Salgótarjáni Rendőrkapitányság munkatársai 2014. január 20-án 16 óra körüli időben vagyon elleni bűncselekmény gyanúja miatt házkutatást tartottak F. István salgótarjáni lakásán. Ennek során a hatóság tagjai lopásból származó tárgyat nem találtak, azonban két, az első és a második világháborúban használatos puskát, és egy forgótáras flóbert pisztolyt, továbbá különféle lőszert és több hatástalanított lőszerhüvelyt foglaltak le. A férfi a lőfegyverek és lőszerek tartására megfelelő hatósági engedéllyel nem rendelkezett. A Salgótarjáni Rendőrkapitányság F. István ellen a nyomozást a napokban befejezte, a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal az ügyészségnek megküldte.

Címkék: vádemelés

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 26. 13:23, péntek | Helyi

Folytatódik a „Házhoz megyünk!” program Nógrád vármegyében.

Prevenciós előadásokkal és személyre szabott tanácsokkal várták a bűnmegelőzési szakemberek az érdeklődőket több Nógrád vármegyei településen.

2024. Július 26. 08:21, péntek | Helyi

Szuper programokkal indult a 33. Tusványos!

A Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor Erdély egyik legszebb táján, Tusnádfürdőn 34 programhelyszínen és rengeteg előadóval várja idén a résztvevőket!

2024. Július 26. 08:15, péntek | Helyi

Napos péntek.

Sok napsütésre számíthatunk, az időnként megjelenő felhőkből csapadék sehol sem várható.

2024. Július 26. 06:39, péntek | Helyi

1869. november 17-én adták át a Szuezi-csatornát, a Föld egyik legfontosabb és legforgalmasabb vízi útját

Aktualitásunk, hogy Nasser egyiptomi elnök, 68 éve, 1956. 07. 26-án államosította. A szuezi földszoroson át a Földközi-tengert a Vörös-tengerrel összekötő csatorna ötlete már az ókorban felmerült.