Városlista
2023. január 29, vasárnap - Adél

Hírek

2013. November 19. 15:00, kedd | Helyi
Forrás: infonograd

Vádemelési javaslattal zárult le a nyomozás

Vádemelési javaslattal zárult le a nyomozás

Az utcán bántalmazta a sértettet a 38 éves férfi.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást T. Zsolt 38 éves salgótarjáni lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított 2013. június 23-án az esti órákban Salgótarján belterületén, az utcán - előzetes szóváltást követően - bántalmazott egy 45 éves férfit. A 38 éves férfit a rendőrök rövid időn belül elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és vele szemben garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak.
A Salgótarjáni Rendőrkapitányság a nyomozást a napokban befejezte, a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal az ügyészségnek megküldte.

Címkék: vádemelés

Ezek érdekelhetnek még

2023. Január 03. 14:11, kedd | Helyi

Autóbaleset és több tűzeset hétfőn

Összeütközött két személyautó hétfő délután Salgótarjánban, a Salgó úton. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói áramtalanították a járműveket. A balesetben két ember volt érintett, egyiküket kórházba szállították a mentőszolg

2023. Január 03. 13:58, kedd | Helyi

Átvették a támogatásokat a Nógrád megyei önkéntesek

Decemberben az ország valamennyi, 2022-ben pályázatot benyújtott önkormányzati tűzoltó-parancsnoksága és önkéntes tűzoltó egyesülete átveszi a központi költségvetésből elnyert támogatást. Ennek egy része pénzbeli, más része term

2023. Január 03. 12:27, kedd | Helyi

Pizzázni indultak, rendőrségen kötöttek ki

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása vétség miatt indított eljárást egy 20 és egy 19 éves bárnai lakos ellen.

2023. Január 02. 10:50, hétfő | Helyi

4 NAP – 8 BALESET

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt négy napon nyolc közúti közlekedési baleset történt.