Városlista
2023. január 29, vasárnap - Adél

Hírek

2013. Szeptember 27. 15:00, péntek | Helyi
Forrás: infonograd

Vádemelési javaslattal zárult a nyomozás

Vádemelési javaslattal zárult a nyomozás

Tanyáról loptak szerszámokat és fém tárgyakat a tolvajok.

Egy mezőőr kérte a rendőrség segítségét 2013. augusztus 27-én, mert két személyt lopáson értek tetten Balassagyarmaton.
A rendőrök a beszerzett adatok alapján megállapították, hogy V. Ottó 52 éves és V. Rozália 42 éves balassagyarmati lakos 2013. augusztus 27-én a délelőtti órákban egy tanyát körbekerítő kerítés drótfonatát fogóval elvágták. A telephelyről különböző vashulladékot, szerszámokat, fém tárgyakat és egy monitort tulajdonítottak el. A tárgyakat a közeli fák közé rejtették. A személyeket a rendőrök elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és lopás bűntett elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki, valamint az általuk eltulajdonított tárgyakat lefoglalták.
A Balassagyarmati Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a nyomozást befejezte és az iratokat vádemelési javaslattal adta át az ügyészség részére.

Címkék: vádemelés

Ezek érdekelhetnek még

2023. Január 03. 14:11, kedd | Helyi

Autóbaleset és több tűzeset hétfőn

Összeütközött két személyautó hétfő délután Salgótarjánban, a Salgó úton. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói áramtalanították a járműveket. A balesetben két ember volt érintett, egyiküket kórházba szállították a mentőszolg

2023. Január 03. 13:58, kedd | Helyi

Átvették a támogatásokat a Nógrád megyei önkéntesek

Decemberben az ország valamennyi, 2022-ben pályázatot benyújtott önkormányzati tűzoltó-parancsnoksága és önkéntes tűzoltó egyesülete átveszi a központi költségvetésből elnyert támogatást. Ennek egy része pénzbeli, más része term

2023. Január 03. 12:27, kedd | Helyi

Pizzázni indultak, rendőrségen kötöttek ki

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása vétség miatt indított eljárást egy 20 és egy 19 éves bárnai lakos ellen.

2023. Január 02. 10:50, hétfő | Helyi

4 NAP – 8 BALESET

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt négy napon nyolc közúti közlekedési baleset történt.