Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2014. Augusztus 06. 15:00, szerda | Helyi
Forrás: infonograd

Vádemelési javaslattal lezárt ügyek

Vádemelési javaslattal lezárt ügyek

Felfegyverkezve elkövetett garázdaság és magánlaksértés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárásokat zártak le a pásztói nyomozók.

A Pásztói Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya felfegyverkezve elkövetettgarázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatottbüntetőeljárást B. András 56 éves ecsegi lakossal szemben. A nyomozásadati szerint a gyanúsított és volt felesége között 2014. május 31-én 18
óra 46 perckor közösen lakott ecsegi családi házukban hangos szóváltásalakult ki, majd a vitát az utcán folytatva, a férfi a nőt egy bottalderéktájon megütötte.

A hatóság tagjai B. András ellen a nyomozást a napokban befejezték ésaz ügy iratait vádemelési javaslattal küldték meg a Pásztói JárásiÜgyészségnek.

A Pásztói Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya felfegyverkezve elkövetettmagánlaksértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miattfolytatott büntetőeljárást B. Kálmán 47 éves tari lakos ellen.

A jelenlegi adatok szerint a gyanúsított 2014. június 1-jén 10 órakormegjelent egy tari ingatlannál, ahol volt feleségétől hangoskodvakövetelte két kiskorú gyermeke kiadását, melyet követően ahelyszínről távozott. Kis idő elteltével visszatért, és a magáhozvett késsel a ház ajtaján kopogni kezdett, miközben volt feleségét éshozzátartozóit kiabálva megfenyegette. A sértett a férfit többszörtávozásra szólította fel, majd kezéből a kést kicsavarta, melyetkövetően a gyanúsított a helyszínt elhagyta. A rendőrök a bejelentéstkövetően a férfit rövid időn belül elfogták, a rendőrkapitányságraelőállították és gyanúsítottként hallgatták ki.

B. Kálmán ügyében a nyomozást a rendőrök a napokban befejezték és azügy iratait vádemelési javaslattal a Pásztói Járási Ügyészségnekmegküldték.

Forrás: police.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 19:52, péntek | Helyi

A KDNP Nógrád vármegyei választmányának ülése

A Kereszténydemokrata Néppárt Salgótarjáni Alapszervezete látta vendégül a párt vármegyei választmányát csütörtökön délután a Szent József -plébánia Réz Marián termében.

2024. Április 19. 10:26, péntek | Helyi

Rendőrautóban érkezett a meglepetés.

Munkatársaink adományoztak a rászoruló családoknak Salgótarjánban, és a járás településein.

2024. Április 19. 08:51, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat az egész napos sebességmérő akció helyszíneire.

Huszonnégy órás sebességmérő akciót tart a rendőrség április 19-én reggel 6 órától, a helyszínekre bárki tehet javaslatot.

2024. Április 19. 08:28, péntek | Helyi

Tűzoltók a toronyházban.

A Nógrád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szituációs begyakorló gyakorlatot tartott a héten a vármegyeszékhely és Bátonyterenye hivatásos tűzoltóinak Salgótarjánban, az Erzsébet téren.