Városlista
2023. február 4, szombat - Ráhel

Hírek

2013. Július 07. 13:00, vasárnap | Helyi
Forrás: infonograd

Vádemelési javaslat - sínekről loptak volna

Vádemelési javaslat - sínekről loptak volna

Sínrögzítő csavarokat és alátéteket akartak ellopni.

A Rétsági Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás vétség kísérlet és más bűncselekmény elkövetése miatt folytatott büntetőeljárást H. Zoltán 30 éves romhányi lakos és társai ellen.
A rendelkezésre álló adatok szerint H. Zoltán 30 éves, D. István 26 éves, valamint Sz. Márk 23 éves romhányi lakosok 2013. május 3-án az esti órákban a Felsőpetény és Bánk községek között húzódó vasúti sínpályáról sínrögzítő csavarokat és alátéteket csavaroztak ki, majd azokat egy ládába pakolva kísérelték meg eltulajdonítani.
Cselekményük elkövetése közben a rendőrök tetten érték őket. A három gyanúsítottat a rendőrkapitányságra történő előállításukat követően lopás vétség kísérlet és közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény bűntett elkövetése miatt hallgatták ki a rendőrök gyanúsítottként. A Rétsági Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a nyomozást befejezte, a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldte meg az ügyészség részére.

Címkék: vádemelés

Ezek érdekelhetnek még

2023. Február 03. 15:00, péntek | Helyi

Téliesre fordult az időjárás

2023. Február 03. 10:55, péntek | Helyi

60 helyett 127

A héten megtartott közlekedésrendészeti ellenőrzések során a hatóság tagjai egy szolgálati gépjárműbe szerelt sebességmérő készülékkel mérték be a képen látható személygépkocsi vezetőjét. A 40 éves sofőr 2023. január 30-án

2023. Február 03. 09:52, péntek | Helyi

A Nyitnikék-ben nyitottak

Az idei évben is folytatódnak az óvodások részére összeállított közlekedésre nevelési foglalkozások a vármegyeszékhelyen.

2023. Február 03. 09:00, péntek | Helyi

Megerősítő szolgálat Kállón

A Készenléti Rendőrség Különleges Szolgálatok Igazgatósága Bevetési Főosztály III. Lovas és Kutyás Szolgálati Osztály Lovas Alosztály lovas járőrei, illetve több Nógrád és Pest vármegyei polgárőr egyesület lovasai láttak el kö