Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2014. Február 02. 11:00, vasárnap | Helyi
Forrás: infonograd

Vádemelési javaslat önbíráskodók ellen

Vádemelési javaslat önbíráskodók ellen

Felfegyverkezve, csoportosan elkövetett önbíráskodás bűntett megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást három férfi ellen a Bátonyterenyei Rendőrkapitányság.

A Bátonyterenyei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya felfegyverkezve, csoportosan elkövetett önbíráskodás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást B. Tibor 34 éves bátonyterenyei, B. Dániel László 29 éves vizslási lakos és B. Mihály 25 éves pilinyi lakos ellen.
A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint gyanúsítottak, eddig ismeretlen negyedik társukkal 2013. október 5-én 17 óra körüli időben egy személygépkocsival egy bátonyterenyei ingatlan előtti területen megálltak, majd a gépjárműből magukhoz vett baseballütővel, feszítővassal, seprűnyéllel és fagerendával a ház kerítését ütlegelni kezdték. Az udvaron tartózkodó és házban lakó 30 éves férfit közben hangosan kiabálva felszólították, hogy a házból költözzön el. B. Tibor az udvarra bement és a kezében lévő seprűnyéllel a 30 éves férfit egy alkalommal megütötte, majd egy riasztó pisztollyal a levegőbe lőtt.
A három férfit a rendőrök rövid időn belül elfogták, negyedik társuk a helyszínről elmenekült. B. Tibort, B. Dániel Lászlót és B. Mihályt a rendőrkapitányságra előállították, gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették. B. Tibor előzetes letartóztatását a bíróság elrendelte.
A Bátonyterenyei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya az eljárást a napokban befejezte és az ügy iratait vádemelési javaslattal a Salgótarjáni Járási Ügyészségnek megküldte.

Címkék: önbíráskodás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 19:11, csütörtök | Helyi

Az anyák napja eredete és ünneplése

Az anyák napja a család egyik fontos ünnepe, amelyet számtalan módon lehet felejthetetlenné tenni évről évre. Mióta ünnepeljük, és mitől válhat különlegessé? Magyarországon május első vasárnapján az anyákat ünnepeljük.

2024. Május 02. 18:00, csütörtök | Helyi

Das Weltauto: lassan átalakul a magyarországi használtautó-piac.

A magyarországi használtautó-piacon jelenleg az alsó-közép kategória a legnépszerűbb, az élen még a korábbi évtizedek hagyományosan erős márkái állnak.

2024. Május 02. 17:50, csütörtök | Helyi

A BMW autógyár miatt nőtt az érdeklődés a járműmérnöki képzés iránt Debrecenben.

Amióta a BMW bejelentette, hogy Debrecenben építi fel legújabb autógyárát, ugrásszerűen nőtt az érdeklődés a Debreceni Egyetem (DE) műszaki karának járműmérnöki képzése iránt.

2024. Május 02. 12:00, csütörtök | Helyi

Nyitva hagyott gépjárművekre utazott, a nyomozók elfogták.

Laptopot, egyéb műszaki cikket és termékeket, továbbá több mint másfél millió forintot zsákmányolt két járműből az a 21 éves salgótarjáni elkövető, akit azóta elfogtak és őrizetbe vettek a rendőrök.