Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2013. Július 22. 10:00, hétfő | Helyi
Forrás: infonograd

Vádemelési javaslat a verekedő nők ellen

Vádemelési javaslat a verekedő nők ellen

A rendőrség befejezte a nyomozást és az iratokat vádemelési javaslattal
küldte meg az ügyészségnek.

A Rétsági Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya garázdaság vétség elkövetése miatt folytatott büntetőeljárást B. Zsuzsanna 29 éves, E. Károlyné 51 éves és B. Éva 41 éves nagyoroszi lakosok ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint E. Károlyné és B. Éva 2013. május 19-én a késő esti órákban Nagyorosziban az utcán előzetes szóváltást követően bántalmaztak egy nőt, melynek során esernyővel megütötték őt
és a haját húzták.
Ezt követően E. Károlyné és B. Zsuzsanna 2013. május 20-án a délutáni órákban Nagyoroszi belterületén korábbi nézeteltérés miatt szóváltásba került egy férfival is, melynek során őt bántalmazással fenyegették meg. A három nőt a rendőrök elfogták, majd a rendőrkapitányságra történő előállításukat követően gyanúsítottként hallgatták ki garázdaság vétség elkövetése miatt.
A nyomozást a Rétsági Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldte meg az ügyészség részére.

Címkék: verekedő

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 11:18, csütörtök | Helyi

ingatlan.com: áprilisban jelentősen nőtt az ingatlanpiaci kereslet.

Áprilisban lélektani határt tört át az ingatlanpiaci kereslet, a feladott lakáshirdetések száma jelentősen nőtt, ami további élénkülést vetít előre 2024-re.

2024. Május 02. 09:10, csütörtök | Helyi

Minden mozdíthatót ellopott!

Elsősorban lakatlan házakba és azok melléképületeibe tört be, majd több százezer forint értékű tárgyakat lopott el az a férfi, akit a salgótarjáni nyomozók a napokban fogtak el.

2024. Május 02. 08:40, csütörtök | Helyi

Gyógyszertári ügyeleti beosztás Salgótarján városban 2024. május hónap.

ÜGYELETI TÁJÉKOZTATÓ

2024. Május 02. 08:00, csütörtök | Helyi

Helyenként zápor kialakulhat.

Rövidebb-hosszabb időszakokra mindenhol kisüt a nap, de az északkeleti tájak kivételével már sokfelé kialakulhat eső, zápor, zivatar.