Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2015. Május 27. 15:00, szerda | Helyi
Forrás: police.hu

Vádemelési javaslat a pásztói férfi ellen

Vádemelési javaslat a pásztói férfi ellen

A hatóság befejezte az eljárást azzal a 42 éves férfival szemben, aki egy italbolt előtt ütötte meg ismerősét.

A Pásztói Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást G. Péter 42 éves pásztói lakos ellen.

A nyomozás során beszerzett adatok alapján a gyanúsított 2015. február 20-án 23 óra körüli időben az egyik pásztói italbolt előtti járdaszakaszon - előzetes szóváltást követően - férfi ismerősét a földre rántotta, majd több alkalommal ököllel az arcán megütötte, aki a bántalmazás következtében könnyű sérülést szenvedett. A nyomozás során kirendelt szakértő véleményében megállapította, hogy a sértett súlyosabb sérülésének elmaradása csak a véletlennek volt köszönhető.

A hatóság G. Péterrel szemben az eljárást a napokban befejezte és az ügy iratait vádemelési javaslattal küldte meg a Pásztói Járási Ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 08:00, kedd | Helyi

Erős lehűlés jön esővel, széllel.

Északon és a Dunántúlon sokfelé számíthatunk tartós esőre, délen és keleten a napos-gomolyfelhős időben inkább záporok, délkeleten néhol zivatarok valószínűek.

2024. Április 15. 09:45, hétfő | Helyi

A hétvége eseményei.

Balesetet szenvedett egy siklóernyős,Nádas és száraz fű égett ötven négyzetméteres területen,Letért az úttestről és egy villanyoszlopnak ütközött egy kisbusz,Hulladék égett egy három köbméteres fém konténerben.

2024. Április 15. 08:00, hétfő | Helyi

Jön a hidegfront, heves zivatar is lehet.

Az ország déli-délkeleti felén szinte zavartalan lesz a napsütés, északon, északnyugaton több lesz a felhő az égen. Egy hidegfront hatására a délután második felétől itt már záporok, zivatarok alakulhatnak ki.

2024. Április 15. 07:19, hétfő | Helyi

Az új telefonok egyik legbosszantóbb problémájára talált megoldást az Apple

Egy új telefon kicsomagolása mindig szórakoztató élmény, a kezdeti izgalmakat azonban könnyen megkeseríthetik a beüzemelési folyamatok. A legtöbb esetben ugyanis a vásárlás előtt a készülék már hetek,