Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2014. December 10. 13:30, szerda | Helyi
Forrás: infonograd

Vádemelési javaslat a mezőcsáti férfi ellen

Vádemelési javaslat a mezőcsáti férfi ellen

A salgótarjáni nyomozók befejezték a nyomozást.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya 3 rendbeli lopásvétség, 4 rendbeli lopás bűntett, 21 rendbeli okirattal visszaélésvétség, továbbá 13 rendbeli készpénz-helyettesítő fizetési eszközzelvisszaélés vétség elkövetésének meglapozott gyanúja miatt folytatotteljárást egy 56 éves mezőcsáti lakos ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a férfi meglapozottangyanúsítható azzal, hogy 2014. június 26-án a délelőtti órákban asalgótarjáni kórház orvosi szobájából ellopta a sértett polcra helyezettpénztárcáját a benne lévő készpénzzel, okiratokkal. A nyomozókmegállapították, hogy az 56 éves mezőcsáti lakos megalapozottangyanúsítható továbbá azzal is, hogy 2014. február 6. és 2014. szeptember8. közötti időben a salgótarjáni, egy miskolci és egy budapestikórházból további hat esetben tulajdonított el pénztárcát,készpénzt, okiratokat és bankkártyát.

A hatóság a férfi ellen folyamatban lévő eljárást a napokban befejezte,és az ügy iratait vádemelés javaslatával továbbította a SalgótarjániJárási Ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 21:14, hétfő | Helyi

Záporok, zivatarok jönnek.

Egy hidegfront hatására erősen megnövekszik a felhőzet, és több helyen várható eső, zápor, zivatar.

2024. Május 06. 21:07, hétfő | Helyi

Kibervédelmi intézet: nagy összegű pénznyereményre hivatkoznak telefonos csalók.

Nagy összegű nyeremény ígéretével próbálkoznak telefonos csalók - tudatta a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézete.

2024. Május 06. 08:18, hétfő | Helyi

Megtartották az Élet menetét Budapesten.

Megtartották az Élet menetét vasárnap, Budapesten. A holokauszt áldozataira emlékező, 20. alkalommal megrendezett séta résztvevői a Dohány utcai zsinagógától a Keleti pályaudvar előtti térre vonultak.

2024. Május 06. 08:00, hétfő | Helyi

Szeles, de napos, meleg hétkezdet.

Csupán fátyol- és kisebb gomolyfelhők zavarhatják a napsütést, zápor, zivatar kialakulásának minimális lesz az esélye.