Városlista
2023. január 29, vasárnap - Adél

Hírek

2013. Július 13. 15:00, szombat | Helyi
Forrás: infonograd

Vádemelési javaslat a jobbágyi betörők ügyében

Vádemelési javaslat a jobbágyi betörők ügyében

Vádemelési javaslattal zárult a betörőkkel szemben folytatott eljárás.

A Pásztói Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást M. Attila 42 éves és M. István 47 éves jobbágyi lakosokkal szemben. Egy férfi tett bejelentést a rendőrkapitányságra 2013. március 11-én a reggeli órákban, mivel Jobbágyi községben lévő családi házának ablakát ismeretlen személyek betörték, lakásába bementek, ahol kutatást végeztek. Majd a házhoz tartozó melléképületből villanymotorokat tulajdonítottak el. A rendőrök a helyszíni adatgyűjtés alapján, rövid időn belül beazonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 42 és 47 éves férfit, akiket elfogtak és a rendőrkapitányságra előállítottak. Az ügyben mindkét személyt gyanúsítottként hallgatták ki. A nyomozást a hatóság befejezte és az ügy iratait vádemelési javaslattal az illetékes ügyészségnek megküldte.

Címkék: vádemelés

Ezek érdekelhetnek még

2023. Január 03. 14:11, kedd | Helyi

Autóbaleset és több tűzeset hétfőn

Összeütközött két személyautó hétfő délután Salgótarjánban, a Salgó úton. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói áramtalanították a járműveket. A balesetben két ember volt érintett, egyiküket kórházba szállították a mentőszolg

2023. Január 03. 13:58, kedd | Helyi

Átvették a támogatásokat a Nógrád megyei önkéntesek

Decemberben az ország valamennyi, 2022-ben pályázatot benyújtott önkormányzati tűzoltó-parancsnoksága és önkéntes tűzoltó egyesülete átveszi a központi költségvetésből elnyert támogatást. Ennek egy része pénzbeli, más része term

2023. Január 03. 12:27, kedd | Helyi

Pizzázni indultak, rendőrségen kötöttek ki

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása vétség miatt indított eljárást egy 20 és egy 19 éves bárnai lakos ellen.

2023. Január 02. 10:50, hétfő | Helyi

4 NAP – 8 BALESET

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt négy napon nyolc közúti közlekedési baleset történt.