Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2015. Július 14. 13:30, kedd | Helyi
Forrás: police.hu

Vádemelési javaslat a garázdák ellen

Vádemelési javaslat a garázdák ellen

Egy budapesti és egy balassagyarmati férfi ellen zárták le a hatóságok az eljárást.

A Résági Rendőrkapitányság Vizsgálati Alosztálya garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást B. T. József 44 éves budapesti lakos ellen.

A nyomozás adatai alapján a gyanúsított 2015. május 23-án 21 óra körüli időben a Legénd település belterületén - előzetes szóváltást követően - bántalmazott egy férfit. A 44 éves budapesti lakos megütötte a sértettet, majd lábait megrúgta, aminek következtében a férfi egyensúlyát vesztve földre esett.

A Balassagyarmati Rendőrkapitányság Vizsgálati Alosztálya garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást O. T. József 44 éves balassagyarmati lakos ellen. A rendelkezésre álló adatai alapján a gyanúsított 2015. június 11-én 22 óra 30 perc körüli időben egy balassagyarmati italbolt előtti járdaszakaszon előzetes szóváltás nélkül bántalmazta ismerősét.

A hatóságok a két férfi ellen a nyomozást befejezték és a nyomozás során keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbították a Balassagyarmati Járási Ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 19:52, péntek | Helyi

A KDNP Nógrád vármegyei választmányának ülése

A Kereszténydemokrata Néppárt Salgótarjáni Alapszervezete látta vendégül a párt vármegyei választmányát csütörtökön délután a Szent József -plébánia Réz Marián termében.

2024. Április 19. 15:00, péntek | Helyi

Speedmarathon!!!

Az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata.

2024. Április 19. 10:26, péntek | Helyi

Rendőrautóban érkezett a meglepetés.

Munkatársaink adományoztak a rászoruló családoknak Salgótarjánban, és a járás településein.

2024. Április 19. 08:51, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat az egész napos sebességmérő akció helyszíneire.

Huszonnégy órás sebességmérő akciót tart a rendőrség április 19-én reggel 6 órától, a helyszínekre bárki tehet javaslatot.