Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2014. Május 27. 13:30, kedd | Helyi
Forrás: infonograd

Vádemelési javaslat a garázdák ellen

Vádemelési javaslat a garázdák ellen

Négy férfi verekedett össze tavaly egy falunapi rendezvényen.

A Pásztói Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya csoportosan elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást K. Tibor 24 éves béri, P. Péter 22 éves sziráki, és Cs. István 23 éves, valamint egy 16 éves egyházasdengelegi fiú ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsítottak 2013. június 22-én 20 óra 30 perc körüli időben Egyházasdengelegen megtartott falunapi rendezvényen előzetes szóváltást követően összeverekedtek. A négy férfi ellen az eljárást a nyomozó hatóság befejezte, a keletkezett iratokatvádemelési javaslattal az ügyészségnek megküldte.

Programkereső

Címkék: vádemelés

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 08:44, csütörtök | Helyi

Kétnapos állásbörze a Corvinus Egyetemen.

Kétnapos a Corvinus Egyetem idei karrierexpója, ahol több mint kétszáz állásajánlat közül lehet válogatni szerdán és csütörtökön.

2024. Április 25. 08:00, csütörtök | Helyi

Csak futó zápor szakíthatja meg a napsütést.

Felszakadozik a felhőzet, reggel már csak néhol eshet. Napközben a sok napsütés mellett gomolyosodni kezd az ég, és elszórtan főként a Dunántúlon.

2024. Április 24. 17:00, szerda | Helyi

VOLT EGYSZER EGY ACÉLGYÁR - VIDEÓN AZ 1. ÉS 2. RÉSZ

Az első rész: Az acélgyár "hagyatéka". Mit visz a patak víze? Mi rejtőzik a föld alatt? Mi maradt még a főépület legalsó szintjén? A második rész: Az acélgyár "aranykora". Riportunkban két korábbi dolgozó idézi fel a történteket...

2024. Április 24. 12:12, szerda | Helyi

Megbukott az adóellenőrzésen egy használtautó-kereskedő, 54 autót foglaltak le-

Megbukott az adóellenőrzésen az a használtgépjármű-kereskedő, aki nyilvántartásait meghamisítva fiktív kölcsönszerződésekkel fedte el bevételeit