Városlista
2024. július 25, csütörtök - Kristóf, Jakab

Hírek

2014. Január 17. 10:00, péntek | Helyi
Forrás: infonograd

Vádemelési javaslat a garázdák ellen

Vádemelési javaslat a garázdák ellen

A verekedőket a rendőrök rövid időn belül elfogták.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya csoportos garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást P. Dániel 32 éves, L. Géza 59 éves litkei és egy 17 éves szintén litkei fiú ellen.
A rendelkezésre álló adatok szerint 2013. május 1-én a délutáni órákban Litke belterületén a 32 éves és az 59 éves férfi az utcán szóváltásba kerültek és kölcsönösen bántalmazták egymást, majd P. Dániel segítségére siető 17 éves fiúval a földre rántották L. Gézát és többször megrúgták. Mindhárom személyt a rendőrök rövid időn belül elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és velük szemben csoportos garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást kezdeményeztek. A Salgótarjáni Rendőrkapitányság a nyomozást a napokban befejezte, a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal az ügyészségnek megküldte.

Legfrissebb híreink

Címkék: vádemelés

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 24. 19:43, szerda | Helyi

Légikatasztrófa Nepálban

a lezuhant repülőgépen 18 utas halt meg. A Saurya Airlines belföldi járata felszállás közben lecsúszott a kifutópályáról és a földbe csapódott.

2024. Július 24. 19:20, szerda | Helyi

Vízipók-csodapók

Elhunyt a Vízipók-csodapók alkotója, Kertész György. Kilencvenhét éves korában elhunyt az egyik legkedveltebb magyar rajzfilm-sorozat írója. A Vízipók-csodapók alkotójának halálát fia jelentette be közösségi oldalán.

2024. Július 24. 16:50, szerda | Helyi

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: legördült a zalaegerszegi gyártósorról a honvédség első magyar gyártású Lynx KF-41 gyalogsági harcjár

Legördült a zalaegerszegi gyártósorról a Magyar Honvédség első magyarországi gyártású Lynx KF-41 gyalogsági harcjárműve jelentette be a honvédelmi miniszter szerdán Zalaegerszegen, a Rheinmetall gyárában tartott rendezvényen.

2024. Július 24. 15:00, szerda | Helyi

Megemlékezés és emlékérem átadás.

Ünnepi állománygyűlés keretében adták át a néhai rendészeti rendőrfőkapitány-helyettes tiszteletére alapított emlékérmet.