Városlista
2023. február 2, csütörtök - Karolina

Hírek

2014. Január 17. 10:00, péntek | Helyi
Forrás: infonograd

Vádemelési javaslat a garázdák ellen

Vádemelési javaslat a garázdák ellen

A verekedőket a rendőrök rövid időn belül elfogták.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya csoportos garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást P. Dániel 32 éves, L. Géza 59 éves litkei és egy 17 éves szintén litkei fiú ellen.
A rendelkezésre álló adatok szerint 2013. május 1-én a délutáni órákban Litke belterületén a 32 éves és az 59 éves férfi az utcán szóváltásba kerültek és kölcsönösen bántalmazták egymást, majd P. Dániel segítségére siető 17 éves fiúval a földre rántották L. Gézát és többször megrúgták. Mindhárom személyt a rendőrök rövid időn belül elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és velük szemben csoportos garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást kezdeményeztek. A Salgótarjáni Rendőrkapitányság a nyomozást a napokban befejezte, a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal az ügyészségnek megküldte.

Legfrissebb híreink

Címkék: vádemelés

Ezek érdekelhetnek még

2023. Január 03. 14:11, kedd | Helyi

Autóbaleset és több tűzeset hétfőn

Összeütközött két személyautó hétfő délután Salgótarjánban, a Salgó úton. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói áramtalanították a járműveket. A balesetben két ember volt érintett, egyiküket kórházba szállították a mentőszolg

2023. Január 03. 13:58, kedd | Helyi

Átvették a támogatásokat a Nógrád megyei önkéntesek

Decemberben az ország valamennyi, 2022-ben pályázatot benyújtott önkormányzati tűzoltó-parancsnoksága és önkéntes tűzoltó egyesülete átveszi a központi költségvetésből elnyert támogatást. Ennek egy része pénzbeli, más része term

2023. Január 03. 12:27, kedd | Helyi

Pizzázni indultak, rendőrségen kötöttek ki

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása vétség miatt indított eljárást egy 20 és egy 19 éves bárnai lakos ellen.

2023. Január 02. 10:50, hétfő | Helyi

4 NAP – 8 BALESET

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt négy napon nyolc közúti közlekedési baleset történt.