Városlista
2024. július 25, csütörtök - Kristóf, Jakab

Hírek

2014. Január 14. 15:00, kedd | Helyi
Forrás: infonograd

Vádemelési javaslat a garázdák ellen

Vádemelési javaslat a garázdák ellen

Megütötték a presszóban szórakozó két fiatalt.

A Pásztói Rendőrkapitányság Vizsgálati Alosztálya csoportosan elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást B. Norbert 22 éves és K. Gyula 24 éves pásztói lakosok ellen. A gyanúsítottak három ismeretlen társukkal 2013. július 5-én az éjszakai órákban Pásztó belterületén lévő presszóban - minden előzmény nélkül - szóváltásba kerültek két fiatal vendéggel. A két fiú a szórakozó helyről távozni akart. A helyiségből kilépve, a bejárat előtt, az öt fős társaságból álló személyek közül ketten bántalmazták a sértetteket. A rendőrök a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható B. Norbertet és K. Gyulát elfogták, és előállításukat követően gyanúsítottként hallgatták ki. A hatóság a két személlyel szemben a nyomozást lezárta és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal a Pásztói Járási Ügyészségnek megküldte.

További híreink

Címkék: vádemelés

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 24. 19:43, szerda | Helyi

Légikatasztrófa Nepálban

a lezuhant repülőgépen 18 utas halt meg. A Saurya Airlines belföldi járata felszállás közben lecsúszott a kifutópályáról és a földbe csapódott.

2024. Július 24. 19:20, szerda | Helyi

Vízipók-csodapók

Elhunyt a Vízipók-csodapók alkotója, Kertész György. Kilencvenhét éves korában elhunyt az egyik legkedveltebb magyar rajzfilm-sorozat írója. A Vízipók-csodapók alkotójának halálát fia jelentette be közösségi oldalán.

2024. Július 24. 16:50, szerda | Helyi

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: legördült a zalaegerszegi gyártósorról a honvédség első magyar gyártású Lynx KF-41 gyalogsági harcjár

Legördült a zalaegerszegi gyártósorról a Magyar Honvédség első magyarországi gyártású Lynx KF-41 gyalogsági harcjárműve jelentette be a honvédelmi miniszter szerdán Zalaegerszegen, a Rheinmetall gyárában tartott rendezvényen.

2024. Július 24. 15:00, szerda | Helyi

Megemlékezés és emlékérem átadás.

Ünnepi állománygyűlés keretében adták át a néhai rendészeti rendőrfőkapitány-helyettes tiszteletére alapított emlékérmet.