Városlista
2024. július 30, kedd - Judit

Hírek

2014. Október 09. 10:00, csütörtök | Helyi
Forrás: infonograd

Bíróság elé állnak az utcai verekedők

Bíróság elé állnak az utcai verekedők

Az utcán verekedett a két endrefalvai férfi, akik ellen az eljárást a nyomozók befejezték.

A Szécsényi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály Nyomozó Alosztálya eljárást folytatott garázdaság és könnyű testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt O. Sz. 39 éves és súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt O. P. 32 éves endrefalvai lakosok ellen.
A rendelkezésre álló adatok alapján 2014. március 31-én 15 óra 30 perc körüli időben a 39 éves férfi O. P. endrefalvai lakása elé ment, akit előzetes szóváltást követően egy alkalommal az arcán megütött. Ezt követően kölcsönösen bántalmazták egymást, mely során O.Sz. - az igazságügyi szakértői vélemény alapján -súlyos sérülést szenvedett. A hatóság a két férfi ellen folytatott eljárást a napokban befejezte, és az ügy iratait vádemelési javaslattal továbbította a Balassagyarmati Járási Ügyészségnek.

Címkék: vádemelés

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 30. 08:15, kedd | Helyi

Zavartalan napsütés jön kedden.

Szinte mindenhol derült időre számíthatunk, csapadék ezen a napon sem lesz.

2024. Július 30. 08:00, kedd | Helyi

Tűzgyújtási tilalom!!!

A tűzgyújtási tilalommal kapcsolatos legfontosabb tudnivalók, továbbá az erdőterületen és a szabadban történő tűzgyújtás szabályai az alábbiakban olvashatóak.

2024. Július 29. 09:00, hétfő | Helyi

Pollenhelyzet - Hamarosan kezdődik a parlagfűszezon!!!

A parlagfű pollenkoncentrációja várhatóan július utolsó hétvégéjén több helyen is elérheti a tüneteket okozó szintet, az allergiás tünetek erősségének mérséklése érdekében a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Közpo

2024. Július 29. 08:15, hétfő | Helyi

Hőségmentes hétfő élénk széllel.

Kevés felhő, sok napsütés várható. Eső, zápor, zivatar sehol sem lesz.