Városlista
2023. február 4, szombat - Ráhel

Hírek

2014. Május 17. 15:00, szombat | Helyi
Forrás: infonograd

Vádemelés a társasházi tolvaj ellen

Vádemelés a társasházi tolvaj ellen

A Balassagyarmati Rendőrkapitányság a napokban zárta le a nyomozást, melynek iratait bíróság elé állítás javaslatával küldte meg az ügyészségnek.

A Balassagyarmati Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás kísérlet vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást Cs. Martin 30 éves ipolyszögi lakos ellen.
A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított 2014. április 21-én 21 óra körüli időben Balassagyarmaton, az egyik társasház kazánhelyiségébe bement, és onnan több méteres elektromos vezetéket próbált meg eltulajdonítani. A rendőrkapitányság járőrei a bejelentést követően a hajnali órákban Cs. Martint a helyszínen elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, és a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki.
A Balassagyarmati Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a 30 éves ipolyszögi férfival szemben a nyomozást befejezte és az ügyben keletkezett iratokat bíróság elé állítás javaslatával megküldte a Balassagyarmati Járási Ügyészségnek.

További híreink

Címkék: vádemelés

Ezek érdekelhetnek még

2023. Február 03. 15:00, péntek | Helyi

Téliesre fordult az időjárás

2023. Február 03. 10:55, péntek | Helyi

60 helyett 127

A héten megtartott közlekedésrendészeti ellenőrzések során a hatóság tagjai egy szolgálati gépjárműbe szerelt sebességmérő készülékkel mérték be a képen látható személygépkocsi vezetőjét. A 40 éves sofőr 2023. január 30-án

2023. Február 03. 09:52, péntek | Helyi

A Nyitnikék-ben nyitottak

Az idei évben is folytatódnak az óvodások részére összeállított közlekedésre nevelési foglalkozások a vármegyeszékhelyen.

2023. Február 03. 09:00, péntek | Helyi

Megerősítő szolgálat Kállón

A Készenléti Rendőrség Különleges Szolgálatok Igazgatósága Bevetési Főosztály III. Lovas és Kutyás Szolgálati Osztály Lovas Alosztály lovas járőrei, illetve több Nógrád és Pest vármegyei polgárőr egyesület lovasai láttak el kö