Városlista
2024. július 28, vasárnap - Szabolcs

Hírek

2014. Május 07. 15:00, szerda | Helyi
Forrás: infonograd

Vádemelés a rugdosódó és lökdösődő garázdák ellen

Vádemelés a rugdosódó és lökdösődő garázdák ellen

Szurdokpüspöki italboltban lökdösődött egy férfi; Salgótarján belvárosában ütött és rúgott egy autót a garázda.

A Pásztói Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást V. Tamás 20 éves szurdokpüspöki lakos ellen. A nyomozás adatai szerint gyanúsított 2014. január 4-én 17 óra 35 perckor az egyik Szurdokpüspöki italboltban hangoskodott, kötekedett, majd meglökött egy ott tartózkodó vendéget, aki ennek következtében a falnak és egy padon ülő másik férfinak esett. A nyomozók V. Tamás ellen folyamatban lévő eljárást a napokban befejezték és vádemelés javaslatával a Pásztói Járási Ügyészségnek megküldték.
xxx
A Salgótarjáni Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást Ö. Ferenc 54 éves salgótarjáni lakos ellen. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint az 54 éves férfi 2014. március 29-én 18 óra 50 perc körüli időben, Salgótarján belvárosában egy személygépkocsi motorháztetejét ököllel ütötte, majd a lökhárítójába rúgott.
A nyomozást a hatóság tagjai a napokban befejezték és az ügy iratait a Salgótarjáni Járási ügyészségnek vádemelési javaslattal megküldték.

További híreink

Címkék: garázda

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 27. 15:21, szombat | Helyi

Egyre népszerűbb az Airbnb – mit kell tudni, ha belevágnál? Jogi tanácsadás szállásadóknak!

Évről évre nő azoknak a külföldi turistáknak a száma, akik hazánkba látogatnak egy hosszabb vagy rövidebb vakáció erejéig. Sokan vannak, akik itt tartózkodásuk idejére

2024. Július 27. 14:53, szombat | Helyi

Így léphetsz fel ellene, ha az udvarodat filmezi a szomszéd kamerája

Egyre többen döntenek úgy, hogy kamerákkal védik az otthonukat, értékeiket. Azonban ezen felszerelések használatának is megvannak a szabályai, például a szomszéd udvarra nem láthat be az eszköz.

2024. Július 27. 09:00, szombat | Helyi

Szombaton kezdődik a Zenthe Nyár Salgótarjánban.

Tíz előadással, köztük vígjátékokkal, zenés darabokkal és koncertekkel várja a közönséget a Zenthe Nyár elnevezésű szabadtéri színházi fesztivál július 27. és augusztus 17. között Salgótarján főterén.

2024. Július 27. 08:15, szombat | Helyi

Nyaralóidő, kánikula.

Napos, száraz időben lesz részünk, legfeljebb csak este sodródhat be kis eséllyel a nyugati, északnyugati határhoz közeli tájakra egy-egy zápor, esetleg zivatar.