Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2013. Január 09. 15:20, szerda | Helyi
Forrás: infonograd

Üzletszerűen lopott, előzetesbe került

Üzletszerűen lopott, előzetesbe került

Mindent lopott, amit ért - lebukott a notórius tolvaj.

A minap a Pásztói Rendőrkapitányságra tett bejelentést egy férfi, hogy a pásztói vasútállomás pincéjéből ismeretlen személy eltulajdonította az ott - lezáratlan állapotban – tárolt kb. 30.000 Ft értékű mountain bike kerékpárját.
A rendőrök a helyszínen beszerzett adatok alapján, rövid időn belül megállapították, hogy a bűncselekmény elkövetésével egy 43 éves mátraverebélyi nő hozható összefüggésbe. A nyomozók a személy által önkényesen elfoglalt pásztói lakatlan házban házkutatást tartottak. Ennek során, valamint ruházat átvizsgálásának alkalmával még további bűncselekményből származó, különböző sértettektől eltulajdonított értéktárgyakat, mobiltelefont, kerékpárt, játékot, ruhaneműt és egyéb értékeket, valamint más személy nevére kiállított közokiratokat is találtak és foglaltak le a hatóság tagjai. A jelenlegi adatok alapján a gyanúsított cselekményével összesen mintegy 150.000 Ft kárt okozott a sértetteknek.
A nőt a rendőrök a rendőrkapitányságra előállították és vele szemben – őrizetbe vétele mellett – szabálysértési értékre, üzletszerűen elkövetett lopás vétség, magánlaksértés és más bűncselekmények miatt folytatnak büntetőeljárást. A gyanúsított előzetes letartóztatását a hatóság az illetékes ügyészségen kezdeményezi.

Címkék: letartóztatás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 10:58, kedd | Helyi

A LEGJOBB ÖT TV bemondó - Ön melyiküket kedvelte a legjobban?

5 magyar TV bemondó, akiket szívesen látnánk ma is a képernyőn. Ma már nincsenek tv bemondók, legalábbis a szó klasszikus értelmében. A televíziózás hőskorából hoztunk 5 legendát,

2024. Július 16. 09:19, kedd | Helyi

Az MVM Mobiliti átadta első nagy teljesítményű töltőállomását.

Az MVM Mobiliti Törökbálinton átadta első 600 kilowatt összteljesítményű töltőállomását, amelyet európai uniós támogatásból valósított meg - közölte az ország legnagyobb e-töltő-hálózatát működtető MVM Mobiliti Kft.

2024. Július 16. 09:00, kedd | Helyi

A Hold és az Antares együttállása lesz látható szerda este az égbolton.

Szabad szemmel is látható lesz Hold és az Antares csillag együttállása szerda este tíz órától az égbolton - tájékoztatta a Svábhegyi Csillagvizsgáló.

2024. Július 16. 08:39, kedd | Helyi

Rétvári Bence: jól indult a járóbeteg-időpontfoglalás az Egészségablak alkalmazásban.

Az indulás óta napi csaknem ötszáz időpontot foglaltak a betegek az Egészségablak mobilalkalmazással a járóbeteg-szakrendelőkben.