Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2017. November 21. 10:14, kedd | Helyi
Forrás: police

Üzenet a biztonságért Salgótarjánban is

Üzenet a biztonságért Salgótarjánban is

Közel ötszáz gyerek tekintette meg a nagy sikerrel zárult bűn- és baleset-megelőzési témájú táncprodukciókat.

Az Országos Rendőr-főkapitányság Baleset-megelőzési Bizottsága felkérésére készült „Üzenet a biztonságért” című táncműsor érkezett Nógrád megyébe 2017. november 20-án. Az országos rendezvényt Salgótarjánban a József Attila Művelődési és Konferencia Központban tekinthették meg a gyerekek. Az előadást a nagysikerű Üzenet Lánycsapatból kinőtt Üzenet Táncszínház előadásában, a New Step táncstúdió növendékei mutatták be.

A fitnesz és akrobatikus tánc tapasztalatukat remekül hasznosító fiatalok sajátos üzeneteket tartalmazó táncokat mutattak be. A táncok az iskolai kiközösítés, a családon belüli erőszak témakörére, a mobiltelefon közlekedés közbe történő használatának veszélyére, a drog okozta kockázatokra, a láthatóság fontosságára és a diszkó balesetek következményeire hívták fel a figyelmet.

A gyermekek körében nagy sikerrel előadott táncprodukciók közben a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szakemberei, Tamás-Kovács Andrea címzetes rendőr őrnagy, baleset-megelőzési előadóval és Medve Judit rendőr alezredessel, a Bűnmegelőzési Alosztály vezetőjével beszélgetett Kovács Róbert műsorvezető a bemutatott témakörről, és ezzel hasznos tanácsokat adtak a fiataloknak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 08:51, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat az egész napos sebességmérő akció helyszíneire.

Huszonnégy órás sebességmérő akciót tart a rendőrség április 19-én reggel 6 órától, a helyszínekre bárki tehet javaslatot.

2024. Április 19. 08:28, péntek | Helyi

Tűzoltók a toronyházban.

A Nógrád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szituációs begyakorló gyakorlatot tartott a héten a vármegyeszékhely és Bátonyterenye hivatásos tűzoltóinak Salgótarjánban, az Erzsébet téren.

2024. Április 19. 08:18, péntek | Helyi

Közúti baleset Nagylóc és Hollókő között.

Karambolozott két személyautó kedden délután a 2122-es számú úton, Nagylóc és Hollókő között.

2024. Április 19. 08:00, péntek | Helyi

Reggel helyenként fagyhat.

Kezdetben sok napsütésre számíthatunk, de a keleti tájakon elszórtan záporok előfordulhatnak.