Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2015. Május 21. 10:00, csütörtök | Helyi
Forrás: police.hu

Ütötték egymást

Ütötték egymást

Nemti község italboltjában verekedett a két férfi, akik ellen a nyomozást a hatóság vádemelési javaslattal befejezte.

A Bátonyterenyei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást Sz. Balázs 28 éves és B. István 54 éves nemti lakos ellen.

A nyomozás adatai alapján Nemti községben az egyik italbolt udvarán a 28 éves helyi férfi és társa 2015. április 2-án 20 óra körüli időben előzetes szóváltást követően lökdösni kezdték egymást, melynek következtében mindketten a földre estek. Ezt további dulakodás követte, majd B. István a földről felkapott alumínium hamutartóval Sz. Balázst egy alkalommal a fején megütötte.

A két férfi ellen a nyomozást a hatóság a napokban befejezte és az ügy iratait vádemelési javaslattal továbbították a Salgótarjáni Járási Ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 19:40, csütörtök | Helyi

Reggel még gyengén fagyhat.

Sok napsütésre számíthatunk, az időnként megjelenő gomolyfelhőkből eleinte a középső és északkeleti régiókban, később nyugaton fordulhat csak néhol gyenge zápor.

2024. Április 25. 15:00, csütörtök | Helyi

Ismét jótékonysági koncert Nógrád vármegyében.

A rendőrök a Mátraverebély-Szentkút kegytemplomában megrendezett jótékonysági est bevételét a szécsényi Ferences Betánia Idősek Otthona és Testvéri Közössége részére ajánlották fel.

2024. Április 25. 14:21, csütörtök | Helyi

Egyhangúlag elfogadták a beszámolóját.

Salgótarján Megyei Jogú Város Közgyűlése előtt értékelte a rendőrkapitányság tevékenységének elmúlt egy évét Bárnai Balázs rendőr alezredes, kapitányságvezető.

2024. Április 25. 13:00, csütörtök | Helyi

A közgyűlés előtt számolt be Nógrád vármegye rendőrfőkapitánya.

A beszámolót egyhangúlag elfogadta a képviselőtestület.