Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2020. Május 20. 11:20, szerda | Helyi
Forrás: MTI

Útnak indul a kormányablakbusz Nógrád megyében

Útnak indul a kormányablakbusz Nógrád megyében

A kormányablakkal nem rendelkező Nógrád megyei településeken csütörtöktől ismét rendelkezésre állnak a mobilizált ügyfélszolgálatok - közölte a megyei kormányhivatal sajtóreferense az MTI-vel.

Kéri István elmondta, a mobil kormányablak május 21-én a Medvesalja településein, Cereden, Szilaspogonyban és Zabaron lesz elérhető; a busz menetrendje az önkormányzatokkal és intézményekkel történő egyeztetések eredményeképpen folyamatosan bővül.

Hozzátette: Nógrád megyében négy éve valamennyi járási székhelyen működik kormányablak, az ügyintézési lehetőség 2018 nyarán bővült a mobil kormányablakkal.

A mozgó ügyfélszolgálati pont jellemzően a kistelepüléseket látogatja, a települési központokon, községházák parkolóin túl rendre megjelenik a megye szociális bentlakásos és egészségügyi intézményeinél is.

Kép:www.feol.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 15:00, csütörtök | Helyi

Ismét jótékonysági koncert Nógrád vármegyében.

A rendőrök a Mátraverebély-Szentkút kegytemplomában megrendezett jótékonysági est bevételét a szécsényi Ferences Betánia Idősek Otthona és Testvéri Közössége részére ajánlották fel.

2024. Április 25. 14:21, csütörtök | Helyi

Egyhangúlag elfogadták a beszámolóját.

Salgótarján Megyei Jogú Város Közgyűlése előtt értékelte a rendőrkapitányság tevékenységének elmúlt egy évét Bárnai Balázs rendőr alezredes, kapitányságvezető.

2024. Április 25. 13:00, csütörtök | Helyi

A közgyűlés előtt számolt be Nógrád vármegye rendőrfőkapitánya.

A beszámolót egyhangúlag elfogadta a képviselőtestület.

2024. Április 25. 08:44, csütörtök | Helyi

Kétnapos állásbörze a Corvinus Egyetemen.

Kétnapos a Corvinus Egyetem idei karrierexpója, ahol több mint kétszáz állásajánlat közül lehet válogatni szerdán és csütörtökön.