Városlista
2023. március 24, péntek - Gábor, Karina

Hírek

2020. Május 20. 11:20, szerda | Helyi
Forrás: MTI

Útnak indul a kormányablakbusz Nógrád megyében

Útnak indul a kormányablakbusz Nógrád megyében

A kormányablakkal nem rendelkező Nógrád megyei településeken csütörtöktől ismét rendelkezésre állnak a mobilizált ügyfélszolgálatok - közölte a megyei kormányhivatal sajtóreferense az MTI-vel.

Kéri István elmondta, a mobil kormányablak május 21-én a Medvesalja településein, Cereden, Szilaspogonyban és Zabaron lesz elérhető; a busz menetrendje az önkormányzatokkal és intézményekkel történő egyeztetések eredményeképpen folyamatosan bővül.

Hozzátette: Nógrád megyében négy éve valamennyi járási székhelyen működik kormányablak, az ügyintézési lehetőség 2018 nyarán bővült a mobil kormányablakkal.

A mozgó ügyfélszolgálati pont jellemzően a kistelepüléseket látogatja, a települési központokon, községházák parkolóin túl rendre megjelenik a megye szociális bentlakásos és egészségügyi intézményeinél is.

Kép:www.feol.hu

Ezek érdekelhetnek még

2023. Március 24. 13:29, péntek | Helyi

Plusz bevétel!

A salgótarjáni rendőrök lecsaptak egy 63 éves terjesztőre, aki az elmúlt egy évben több alkalommal értékesített új pszichoaktív anyagot.

2023. Március 24. 13:12, péntek | Helyi

A zászlót tudjuk pótolni, az életet nem!

Sajnálattal tapasztaljuk, hogy a gyalogos-átkelőhelyeknél elhelyezett fényvisszaverő elemekkel ellátott zászlókat hiába pótoljuk, újra eltűnnek.

2023. Március 24. 12:00, péntek | Helyi

Évértékelő ülést tartott a Nógrád Vármegyei Tűzmegelőzési Bizottság

Ismertette a 2022-es év során végzett tevékenységét és a 2023-as évre vonatkozó terveit a Nógrád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Nógrád Vármegyei Tűzmegelőzési Bizottsága.

2023. Március 24. 11:49, péntek | Helyi

MINDEN REKORDOT MEGDÖNTÖTT AZ IDEI AMTS!

Idén végre újra a megszokott, kora tavaszi időpontban nyitotta meg kapuit a legnagyobb hazai autó show, az AMTS. A méltán népszerű rendezvény történetének eddigi legnagyobb showjával, legszínesebb felhozatalával és rengeteg programmal té