Városlista
2023. május 30, kedd - Zsanett, Janka

Hírek

2015. Január 22. 13:30, csütörtök | Helyi
Forrás: infonograd

\"Utazó vagyonvédelem\" Nógrádban

\

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztály Bűnmegelőzési Alosztálya 2014. novemberében indította el \\\"Utazó vagyonvédelem\\\" elnevezésű programját.

Nógrád megye 12 településén tartanak bűnmegelőzési előadásokat a lakosság részére a főkapitányság előadói. Az érdeklődők különféle bűnmegelőzési módszerekkel, mechanikus és elektronikus vagyonvédelmi eszközökkel ismerkedhetnek meg. A program célja az áldozattá válás elkerüléséhez szükséges ismeretek bővítése és a vagyonvédelmi eszközök bemutatása, azok alkalmazásának ismertetése.

A szakemberek eddig Lucfalván, Szügyben, Romhányban, Szirákon és Rétságon tartottak előadást. Az elkövetkező hetekben Cered, Karancsalja, Bercel, Vanyarc, Nógrádszakál, Nagylóc és Mátraverebély községekben tájékoztatják a lakosságot, amelyre minden érdeklődőt várnak.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Május 30. 01:00, kedd | Helyi

Nyári idő, de helyenként zápor kialakulhat!

Napsütést gyakran zavarhatják gomolyfelhők, és több helyen kialakulhat zápor, zivatar, helyenként felhőszakadással, jégesővel.

2023. Május 29. 07:24, hétfő | Helyi

Nyári idő délután néhol futó záporral!

Hosszabb-rövidebb napos időszakok mellett erőteljesebb lehet a gomolyfelhő-képződés

2023. Május 28. 07:00, vasárnap | Helyi

Vincze Ferenc és Percze Nándor nyerte a Salgó Rallyt

Kilenc gyorsasági szakaszt megnyert a 11-ből és a versenyt végig vezette Vincze Ferenc és Percze Nándor. A Skoda Fabiával versenyző páros ezzel megnyerte a HUMDA Országos Rally Bajnokság második futamát.

2023. Május 28. 05:00, vasárnap | Helyi

Napos, nyárias, kissé szeles idő!

Az ország nagy részén sok napsütésre számíthatunk