Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2015. Szeptember 21. 10:30, hétfő | Helyi
Forrás: police

Utastársát bántalmazta

Utastársát bántalmazta

Egy 22 éves férfit fogtak el a salgótarjáni rendőrök.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába a minap érkezett a bejelentés, miszerint egy férfi Salgótarján belterületén bántalmaz egy időskorú személyt. A helyszínre érkező rendőrök a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható Cs. M. 22 éves mátraverebélyi lakost elfogták és a rendőrkapitányságra előállították.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a 22 éves férfi korábban az egyik helyközi autóbuszon utazott, ahol leszállás közben - előzetes a szóváltást követően – több alkalommal az arcán megütötte az egyik utastársát. A gyanúsított ezt követően a buszpályaudvarról távozó sértettet követte, majd újra arcon ütötte, aki a bántalmazás következtében a földre esett. A támadó a földön fekvő férfit tovább ütlegelte és egy alkalommal megrúgta, aki a bántalmazás következtében megsérült.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányságra előállított 22 éves Cs. M. súlyos testi sértés kísérlete bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként a nyomozók.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 21:33, csütörtök | Helyi

Tűzoltók a toronyházban.

A Nógrád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szituációs begyakorló gyakorlatot tartott a héten a vármegyeszékhely és Bátonyterenye hivatásos tűzoltóinak Salgótarjánban, az Erzsébet téren.

2024. Április 18. 21:28, csütörtök | Helyi

Közúti baleset Nagylóc és Hollókő között.

Karambolozott két személyautó kedden délután a 2122-es számú úton, Nagylóc és Hollókő között.

2024. Április 18. 17:40, csütörtök | Helyi

NGM: az Otthonfelújítási program felhívásának közzétételét széleskörű szakmai egyeztetés előzi meg.

Az Otthonfelújítási program felhívásának közzétételét széleskörű szakmai egyeztetés előzi meg közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM)

2024. Április 18. 17:00, csütörtök | Helyi

EM: Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban.

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM)