Városlista
2024. július 18, csütörtök - Frigyes

Hírek

2013. Március 07. 12:25, csütörtök | Helyi
Forrás: infonograd

Újra megtelt a futófolyosó

Újra megtelt a futófolyosó

A Salgótarjáni Atlétikai Club (SAC) a Kodály Zoltán Tagiskolával összefogva próbálja meg biztosítani a sportág utánpótlását.

Az együttműködés egyik állomásaként nemrég egy háziversenyt rendeztek a fiatal atlétapalánták számára, a Szojka Ferenc Stadion szebb napokat is megélt futófolyosójában.
A rendezvénynek némi apropót adott, hogy idén novemberben lesz harminc esztendeje annak, hogy átadták az épületet, melyben telente bajnok és válogatott atléták készültek. Bár a stadiont pár éve helyrehozták, a futófolyosóban nem történt változás, így a garázdaság és az enyészet alaposan megtette hatását. Annak azonban még így is megfelelt, hogy az indulóknak nem sárban és szélben kellett versengniük. A szervezők négy számban írtak ki küzdelmeket, és a többség valamennyi viadalban megmérette magát. Három szakágat is érintett a rendezvény, a fiatalok 60 méteren, 2 körös futásban, helyből távolugrásban és medicinlökésben (korosztályonként és nemenként különböző súlyokkal) próbálhatták ki magukat. A több mint kéttucatnyi atléta három korcsoportban versenyzett egymással, a dobogósok apró ajándékokkal távozhattak.
A tervek szerint hamarosan mezei futásban, majd pályaversenyeken is rendeznek háziversenyt, ahol azonban már bárki elindulhat majd.

Forrás: nogradsport.wordpress.com

Címkék: Szojka Ferenc

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 18. 10:45, csütörtök | Helyi

Tíz perc alatt kétszer!!!

Dejtár belterületén rövid idő alatt kétszer is túllépte a megengedett sebességhatárt egy autó vezetője.

2024. Július 18. 08:55, csütörtök | Helyi

Palóc Búcsú és Folkfesztivál Balassagyarmaton.

A hagyományos palóc búcsút rendezik meg a hétvégén folkfesztivállal színesítve a Nógrád vármegyei Balassagyarmaton.

2024. Július 18. 08:49, csütörtök | Helyi

Pollenhelyzet - Hamarosan kezdődik a parlagfűszezon!!!

A parlagfű pollenkoncentrációja várhatóan július utolsó hétvégéjén több helyen is elérheti a tüneteket okozó szintet, az allergiás tünetek erősségének mérséklése érdekében a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Közpo

2024. Július 18. 08:38, csütörtök | Helyi

Ismét megdőlt a nyári áramfogyasztási rekord.

Kedden is megdőlt az idei nyári, valamint a mindenkori nyári magyarországi áramfogyasztási rekord derül ki a Mavir Magyar Villamosenergia-ipari Átviteli Rendszerirányító Zrt.