Városlista
2024. május 9, csütörtök - Gergely

Hírek

2015. Augusztus 03. 12:00, hétfő | Helyi
Forrás: radiofocus

Újra fizetni kell a parkolásért néhány helyen Salgótarjánban

Újra fizetni kell a parkolásért néhány helyen Salgótarjánban

Ismét fizetős lett a parkolás Salgótarjánban, a Füleki úti körforgalomnál.

Mint kiderült, az előző ciklusban megvalósított európai uniós város-rehabilitációs pályázat egyik feltétele volt az, hogy a felújított területen új, bevételnövelő fejlesztések is megvalósuljanak. A korábbi városvezetés új, fizető parkolóhelyek kialakításával teljesítette ezt a feltételt. Így aztán nem lehet az érintett területen ingyen parkolni, a szerződésszegés az egész támogatási összeg visszafizetését vonná maga után. Az előző önkormányzat kötelezettségvállalása az Acélgyári úti kolduspalotákat és azok környékét, az Apolló Centrumot és környékét, illetve az Arany János úti parkolókat érintette. A jelenlegi városvezetés a korábban leszerelt parkoló automatákból szerelt fel egyet a Füleki úti körforgalomnál, az Acélgyári kolduspalotáknál, és azért ott, mert ott található a legkevesebb parkolóhely, így ez érinti a legkisebb mértékben a lakosságot.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 08. 13:00, szerda | Helyi

Őrizetben a bolti tolvaj!

Válogatás nélkül lopott el különféle árucikkeket üzletekből az a salgótarjáni nő, akit a rendőrök őrizetbe vettek.

2024. Május 08. 12:00, szerda | Helyi

Magyar-Szlovák határmegbízotti értekezlet Nógrád vármegyében

Dr. Somssich Gabriella rendőr dandártábornok a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője fogadta JUDr. Jozef Levčik ezredest, a Szlovák Köztársaság Besztercebánya Kerületi Határmegbízottját, valamint Ing. Peter Csejtey ezredest a

2024. Május 08. 08:50, szerda | Helyi

Útinform: forgalomkorlátozások lesznek a Tour de Hongrie kerékpáros körverseny miatt.

Forgalomkorlátozásokra kell számítani a Tour de Hongrie kerékpáros körverseny miatt, amely szerdán 12.50 órakor Karcagról indul, és az első napon Hajdú-Bihar és Jász-Nagykun-Szolnok vármegyét érinti - közölte az Útinform.

2024. Május 08. 08:00, szerda | Helyi

Felszakadozik a felhőzet.

Kezdetben többfelé lehet eső, zápor, délen zivatarok is kialakulhatnak, majd a nap második felében egyre kisebb területre korlátozódik a csapadék.