Városlista
2024. július 26, péntek - Anna, Anikó

Hírek

2014. Március 13. 20:15, csütörtök | Helyi
Forrás: infonograd

Ujhelyi István: gazemberség, amit a Fidesz művel

Ujhelyi István: gazemberség, amit a Fidesz művel

Csütörtökön (március 13-án) Mátraszelén tartott lakossági fórumot Boldvai László (MSZP), a kormányváltó Összefogás Nógrád megye 1. számú választókerületének országgyűlési képviselőjelöltje.

Vendége Ujhelyi István (MSZP), az Országgyűlés alelnöke volt, aki ezúttal is őszintén mondott véleményt az egybegyűlteknek. Újhelyi egyebek mellett hangsúlyozta, hogy gazemberségnek tartja Orbán Viktor és kormányának hazugságpolitikáját, és gazemberségnek tartja, amit a társadalommal, az emberekkel és a gazdasággal műveltek 2010 óta.
- Bihartól Zaláig az a tapasztalatom, hogy az emberek nagy többsége valóban rádöbbent már, gazemberség az, amit műveltek Magyarországgal a hatalmon lévő fideszesek - mondta. - Gazemberség, ahogy tönkretették a gazdaságot, amilyen módon az emberek hétköznapjait, szociális kérdéseit, munkahelyeiket veszélyeztették. Hogy már azt hiszik, hogy semmi más nem lényeges, csak a statisztikai adatok csinosítása, a közmunka program 48 ezer Ft-os bérért, és ez pontosan elégséges Orbán Viktornak ahhoz, hogy bejelentse, Magyarország jobban teljesít” - fogalmazott a Parlament alelnöke.
Ujhelyi István szólt továbbá a demokrácia intézményrendszeréről – melyet véleménye szerint szintén tönkretettek, az új választási törvénynek köszönhetően pedig egy cirkusszá tették a magyar választásokat. Ugyanakkor arra buzdította a fórum résztvevőit, hogy a demokratikus Magyarországért, Kelet-Nógrád felemelkedéséért szavazzanak Boldvai Lászlóra, aki képviselőként a térség, így Mátraszele érdekében is sokat lobbizott az elmúlt évtizedekben.

(x)

Címkék: Boldvai László

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 26. 09:00, péntek | Helyi

Szombaton kezdődik a Zenthe Nyár Salgótarjánban.

Tíz előadással, köztük vígjátékokkal, zenés darabokkal és koncertekkel várja a közönséget a Zenthe Nyár elnevezésű szabadtéri színházi fesztivál július 27. és augusztus 17. között Salgótarján főterén.

2024. Július 26. 08:21, péntek | Helyi

Szuper programokkal indult a 33. Tusványos!

A Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor Erdély egyik legszebb táján, Tusnádfürdőn 34 programhelyszínen és rengeteg előadóval várja idén a résztvevőket!

2024. Július 26. 08:15, péntek | Helyi

Napos péntek.

Sok napsütésre számíthatunk, az időnként megjelenő felhőkből csapadék sehol sem várható.

2024. Július 26. 08:00, péntek | Helyi

Tűzgyújtási tilalom!!!

A tűzgyújtási tilalommal kapcsolatos legfontosabb tudnivalók, továbbá az erdőterületen és a szabadban történő tűzgyújtás szabályai az alábbiakban olvashatóak.