Városlista
2024. július 24, szerda - Kinga, Kincső

Hírek

2014. Augusztus 13. 10:21, szerda | Bulvár
Forrás: fullank.com

Újabb szereplőt hajítottak ki az Édes Életből

Újabb szereplőt hajítottak ki az Édes Életből

A TV2 bekeményít...

Több százezres bevételtől eshet el Curtis, aki menyasszonya bántalmazása miatt mégsem szerepel majd az Édes Életben.

Ahogy a Life.hu is megírta, Gáspár Győzőt azonnali hatállyal menesztették az Édes Életből, amikor durván szidalmazta és megrángatta a stáb egyik fiatal szerkesztőnőjét. Majka zenésztársát, Curtist – menyasszonya bántalmazása miatt - talán nem rúgjak ki, egy másik, jelentős bevételi forrástól azonban biztosan elesett a történtek miatt. A Bors megtudta, az Édes Élet című műsorral szinte már megállapodott, amikor kitört a botrány.

„Korábban valóban folytak tárgyalások a szereplésével kapcsolatban, a napvilágot látott hírek miatt azonban ezek lezárultak. Mellékszereplőként két adásban láthatják a nézők, de ezek felvétele az eset előtt történt. Önálló szereplőként azonban, illetve a továbbiakban mellékszereplőként sem lesz a műsorban" – közölte Koltay Tamás, a TV2 kommunikációs vezetője.

Címkék: színes

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült

2024. Július 22. 06:12, hétfő | Bulvár

Móra Ferenc

Móra Ferenc könyveit jó olvasni: az olvasó gyönyörködik, néha együtt izgul a hősökkel, közben mosolyog, bár érzi, hogy tragédiákról van szó. Az olvasó szívébe zárja az írót.

2024. Július 19. 07:12, péntek | Bulvár

Kiki és az Első Emelet

Ma 67 esztendős. 1957. július 19-én született Patkó Béla Kiki Máté Péter-díjas magyar énekes.