Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2013. Május 29. 13:30, szerda | Helyi
Forrás: infonograd

Újabb sikerek a tájfutó diákolimpián

Újabb sikerek a tájfutó diákolimpián

Hét végén már kissé hidegre fordult időjárás fogadta azt a félezer diákot, akik Bükkszentkereszt térségében normáltávon és váltócsapatban megküzdöttek egymással az országos diákolimpiai bajnoki címekért.

A sprint távú versenyen aranyérmes salgótarjáni Angyal Anna normáltávon is kitett magáért, ezúttal a dobogó harmadik fokán végzett. Klubtársa, Varga Petra is az élmezőnyben, a bajnoki pontot érő hatodik helyen zárt. A népes számú IV. korcsoportban Kovács Flóra, az V.-ben Goldmann Júlia ért el előkelő helyezést. Fiúknál az V. korcsoportos, korábbi években már sprint távon diákolimpiai aranyérmet begyűjtött Tábori Milán is felkapaszkodott a dobogó harmadik fokára, de ugyancsak dicséretes helyen végzett az előző nap még futsalmérkőzésen szerepelt Fehérvári Dániel, aki korcsoportjában alig maradt le a dobogós helyezésről. Az idei váltócsapat küzdelmekben a legjobb Nógrád megyei triók a középmezőny elején végeztek, miközben több együttesünk is kiesett a küzdelmekből. A nógrádi lányok II. csapatának befutóembere Goldmann Dóra a célegyenesben hajrázta le idősebb hugát Júliát és végeztek a megyei I. csapat előtt a 13. helyen

Címkék: tájfutás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 14:21, kedd | Helyi

Tombolt, lopott, bálba mégsem jutott!

Jármű önkényes elvétele, garázdaság, rongálás és lopás miatt is felelnie kell annak a rimóci lakosnak, akit a napokban fogtak el és vettek őrizetbe a szécsényi rendőrök.

2024. Július 16. 11:00, kedd | Helyi

Legyél te is iskolaőr!

Várjuk a jelentkezőket Nógrád vármegyében.

2024. Július 16. 10:58, kedd | Helyi

A LEGJOBB ÖT TV bemondó - Ön melyiküket kedvelte a legjobban?

5 magyar TV bemondó, akiket szívesen látnánk ma is a képernyőn. Ma már nincsenek tv bemondók, legalábbis a szó klasszikus értelmében. A televíziózás hőskorából hoztunk 5 legendát,

2024. Július 16. 09:19, kedd | Helyi

Az MVM Mobiliti átadta első nagy teljesítményű töltőállomását.

Az MVM Mobiliti Törökbálinton átadta első 600 kilowatt összteljesítményű töltőállomását, amelyet európai uniós támogatásból valósított meg - közölte az ország legnagyobb e-töltő-hálózatát működtető MVM Mobiliti Kft.