Városlista
2024. május 17, péntek - Paszkál

Hírek

2015. Március 10. 08:00, kedd | Helyi
Forrás: infonograd

Újabb salgótarjáni kosaras siker

Újabb salgótarjáni kosaras siker

Sorozatban kilencedik győzelmét is begyűjtötte a Konecranes-Salgótarjáni KSE NBI/B-s kosárlabda csapata.

A vasárnap este a Városi Sportcsarnokban lejátszott meccsen a Mercedes-Benz Gyár Kosárlabda Akadémia kecskeméti fiataljai voltak az ellenfél, akik a tabella sereghajtói közé tartoznak. Az első negyed végén még tíz ponton belül tartották magukat a kecskemétiek, de a folytatásban magabiztosra növelték előnyüket a salgótarjániak, akik aztán némileg így „rá is ültek" erre a kötelező sikerre. Az általános játékképet tekintve a meccs nagy részéről tömören annyit lehet mondani, hogy „eltelt". Konecranes – Salgótarjáni KSE – Mercedes-Benz Gyár KA: 90-67. A hazai pályán bemutatkozó Vuletics 20, Tutus 17, Madár 16, Szabó Péter 12 ponttal járult hozzá a győzelemhez. A fordulóban a Tiszaújváros otthon győzte le a Debreceni Egyetem AC csapatát, így a mieink már csak egyetlen győzelem hátrányban vannak a tabella második pozícióját elfoglaló DEAC csapatától.

Forrás: radiofocus.hu

Címkék: kosaras

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 17. 07:06, péntek | Helyi

A Nap körül keringenek a bolygók

481 éve, 1543. 05. 17-én történt, hogy Nikolaus Kopernikusz lengyel csillagász megjelentette könyvét, mely szerint a Nap körül keringenek a bolygók.

2024. Május 16. 15:45, csütörtök | Helyi

Szerbiában elfogtak egy férfit, aki az elnök megölésével fenyegetőzött.

Elfogtak egy zombori férfit csütörtökön, aki a közösségi médiában Aleksandar Vucic köztársasági elnök meggyilkolásával fenyegetőzött - közölte Ivica Dacic belügyminiszter.

2024. Május 16. 09:10, csütörtök | Helyi

Maruzsa Zoltán: idén 200 ezer notebook kerül az iskolákba.

Két éve 120 ezer digitális eszköz beszerzése történt meg, tavaly 140 ezer eszközé, az idén pedig 200 ezer notebook kerül a magyar általános és középiskolákba szerte az országban.

2024. Május 16. 08:54, csütörtök | Helyi

A fenntarthatósághoz és a digitalizációhoz fűződő viszonyról beszélgetett Áder János Kék bolygó podcastok felvétel.

A különböző generációk fenntarthatósághoz és digitalizációhoz fűződő viszonyáról beszélgetett Áder János korábbi köztársasági elnök Kék bolygó című podcastja következő két adásának nyilvános felvételén.